Reacties

11 Kantoorartikelen die ik vaak gebruik — 61 reacties

 1. De Hema is zo'n winkel waar ik uren rond kan wandelen, maar hij is ook heel slecht voor mijn portemonnee. Notitieboekjes en pennen zijn bij mij echt favoriet. Vooral van notitieboekjes kan ik er nooit genoeg hebben. En nee, die liggen niet ongebruikt in de kast. Ik gebruik ze ook echt.

 2. Ik kom daar graag snuffelen. Er zijn dingen erbij dat we nodig hebben. Vooral kinderen ook. Pennen en schrijfblokken. Notitieblokjes ook wel eens.We moeten weer eens kijken. Bepaalde stiften ook wel.

 3. ik kan niet zonder mijn Moleskine notitie boekjes en mijn 3 filofax agendas. pennen en nietjes en dat soort dingen mag ik niet meer kopen van manlief want heb zelf een groothandel daar in op zolder. mijn dochter zijn ook gek op kantoorartikelen dus ja het word steeds meer aangevuld

 4. Ik ben ook fan van mijn Moleskine agenda en schrijf meestal met een vulpen omdat ik dan wat netter schrijf. Ik hou ook van om verschillende kleuren inkt in mijn vulpen te gebruiken ;-)

 5. Hoi Nicole,

  dat vind ik nou zo leuk aan jou:
  die "gewone" dingen om je heen zijn eigenlijk kleine kostbaarheidjes, zeker zoals jij het beschrijft.
  Echt leuk en een klein kijkje indoors!

  Groetjes van Marlou

  (moest wel even opzoeken wat een moleskin is...)

 6. ik schrijf alleen met zwarte fijnschrijvers, die dingen koop ik per dozijn in. En dan schrijf ik in opschrijfboekjes, alle wat ik moet onthouden, wat ik vandaag moet doen...( sst ik ben ook dol op leuke kleine opschrijfboekjes )

 7. Tja, typex op je beeldscherm wordt zo rommelig hè 🙂

  Maar ik gebruik ook nog wel nietjes, plakband en elastiekjes. En insteekhoezen!
  Splitpennen, paperclips en snelhechters niet. Ik heb zo’n inbindmachine, dus al werkstukken van de meiden hebben een ringband!

 8. Net voordat de scholen weer beginnen, vind ik het ook heerlijk om door de Hema en Action te lopen! Het is dan altijd weer een leuke zoektocht naar nieuwe kantoorspulletjes. Handig lijstje!

 9. Ik heb ook echt een papieren agenda nodig. Fun fact: door jouw artikel ben ik meteen aan het googelen naar een nieuwe. Ik had altijd schoolagenda's maar nu ik net ben afgestudeerd heb ik daar niks meer aan. Goede reminder!

 10. Die koppies van de kinderen in het videootje ;) Enne, ik ben van de notitieboekjes. Ik heb er heel veel, koop er toch steeds bij (in de aanbieding) maar ik gebruik ze echt wel. Net als mijn fysieke planner / agenda (ik heb de Milly Pie). Een elektronische agenda? Ik werkte ermee en hield de agenda van de directeur waar ik voor werkte bij. Maar zelf? Nah, liever fysiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder