Reacties

Washi tape: wat is het, en wat kun je er allemaal mee doen? — 12 reacties

 1. Ja, ik vindt het ook leuk spul, lekker in allemaal leuke dessins en kleuren.
  Zelf heb ik er pas nog een saai schrift mee opgefleurd. Gewoon de hele kaft met allemaal verschillende tapes beplakt. Leuk om als art journal te gebruiken als ik daar ooit aan toe kom. Of om allemaal leuke ideeën in te schrijven...of...

 2. Ik wordt heel erg onrustig van al die printjes en lijntjes, daarom gebruik ik het ook niet. Ik vind het ook niet mooi staan. Tast het het kunststof van je toetsenbord niet aan?

  • Aha, het nuttigheidsprincipe! Daar heb ik ook altijd last van. Maar dat vind ik leuk aan washi tape: er is altijd wel een nut voor te bedenken.

 3. Heb jij die tapes gekocht? rechts van 5 tm 10? zo ja waar? Ik kan nooit rode vinden en ben er naar op zoek.
  Wat ik als zuinigerd heel vaak doe is ook gewoon een strook papier uitknippen en de uiteindes scheuren en plakken. zelfde effect. liefs.

  • Wat een slimme manier om op die manier het washi tape effect te krijgen Hélène! De washitape op de afbeelding heb ik helaas niet. Maar ik ben meteen gaan kijken of ik online rode washi tape kon vinden. Ik heb er een paar gevonden bij amazon.nl. Die heb ik in de blogpost verwerkt. Hopelijk heb je er wat aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>