Inktcartridges van de Action

goedkope inkt cartridgesZul je net zien: heb ik deze week bij Inktknaller voor wat ik dacht een laag bedrag inktcartridges gekocht, kom ik ze bij de Action 5 euro goedkoper tegen!

Daarom voor iedereen die nog inkt cartidges moet kopen: bij de Action koop je een pakketje voor 9,95. Bij Inktknaller betaalde ik 16.45.

inktcartridges Action

 

Ze hebben ze van diverse merken. Check wel van te voren even het merk en het nummer van je printer. Wij moesten helemaal naar huis bellen om mijn oudste dochter te vragen welk nummer onze printer ook alweer heeft!

Overigens hebben de Lidl, Aldi en Kruidvat ook regelmatig inktcartridges in de aanbieding.

Waar koop jij je inkt voor je printer?

Reacties op Inktcartridges van de Action

 1. Ik koop de cartridges bij 123inkt.nl en dat bevalt me goed hoor. Snelle levertijd en nooit zelf meer uitzoeken hoe het ook alweer zat. Via hun website kom je vanzelf bij de juiste cartridges uit, als je het goede typenummer van je printer bij de hand hebt….
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

 2. Dat scheelt toch echt een hoop! Wij hebben een laserprinter, die alleen zwart print. Daar ben ik echt heel blij mee :-). Geen opgedroogde inkt en veel meer printjes :-).

 3. In namaakcatridges kan de samenstelling van de inkt anders zijn. Minder pigment, andere draagstof, geen, minder of ander smeermiddel voor de printerkoppen.

  Wij hebben een laserprinter, zwart, grijs en de kleur van het papier zijn de mogelijkheden. Toner hebben we in tien jaar tijd een keer gekocht. Na bijna 8000 printjes. In een officecenter. Printer was nieuw zeventig euro. Nieuwe toner kost vijftig euro.

  Ik koop voor mijn werk verplicht nepcartidges en navulinkt. Een keer vervangen en een keer navullen dan weer vervangen en die navullen. Drie keer per jaar gat er een nieuwe zwart in, de kleuren een keer per jaar. Elke anderhalf jaar zijn de printerkoppen verbrand. Ik blijf het zonde vinden, iets meer uitgeven aan inkt bespaart ladingen printers..

 4. Ik heb een keer een origineel laten bijvullen bij de Inkstation waarop de printer kapot ging, dus tientje voor niks uitgegeven en een andere printer moeten kopen. Nu koop altijd originele, want met de nieuwe printer doen we ook zelf de foto’s en voor de kwaliteit en houdbaarheid daarvan lijkt originele inkt toch beter.

 5. Ik ad vroeger een lijstje in mijn portemonnee met het merk en typenummer printer, stofzuigerzak, e.d. Handig als je een keer een aanbieding tegenkomt!

  • Dat is nog eens een slimme tip Hanneke! Ik zie inderdaad wel eens aanbiedingen, maar die durf ik dan niet te nemen omdat ik het nummer van onze printer/stofzuiger etc. niet weet. Ik ga dit doen!

 6. Ik kocht bij de Mediamarkt een nieuwe printer en zag dat de XL cartridges voor mijn printer dat 55 euro kostten. Dezelfde originele liggen bij de Action dus voor een tientje, wel erg groot verschil!

  • Bij de Action liggen niet de originele, dat zie je direct aan de verpakking. Bovendien zit er in de XL cartridges meer ml. Ze zijn in verhouding altijd nog wel steeds flink goedkoper, en dat is met name omdat het geen originele zijn 😉

 7. Ow dat wist ik nog niet! Thanks voor de tip. Ja cartridges daar zeg je wat. Zo duur altijd. Ik had al een huismerk bij 123 inkt maar dit klinkt veel aantrekkelijker. Weet je ook zo of de kwaliteit een beetje redelijk is? en of ze lekken?

 8. Hier staat een Canon Mg5450 die bergen inkt op zuipt aan “automatische reiniging na een printje”. Voor originele set cartridges betaal je €55. Nu al een hele tijd aan het printen met die van de Action voor €9.95
  Printer ziet ze gewoon als origineel en kwaliteit doet ruim aan mijn verwachtingen.
  Volgende keer als ik bij de Action kom sla ik meteen een voorraad in 🙂

 9. Je zou voor de grap dan eens moeten kijken op lowbudgetinkt.nl daar hebben ze sets met dubbele inhoud dus ipv 9ml van action 15 ml en daarbij krijg je de zwarte dubbel voor 8.75 das nog goedkoper dan de action en mijn ervaringen met hun zijn super

 10. Ik heb hier een MG5350 staan.
  Maar de patronen van de Action geven bij mij een probleem.
  De reservoirs zitten gewoon vol, maar ze lopen niet door naar het sponsje.
  Ze hebben allemaal hetzelfde euvel. Ik heb het papiertje eraf gehaald zoals op de gebruiksaanwijzing en ook natuurlijk de oranje kap.

  Bij de andere budget merken moest ik weleens een stickertje verwijderen..zodat de ink doorliep (anders vacuum), maar die kan ik hier niet ontdekken.

  Iemand tips?

 11. Mijn Epson xp-432 heeft ook een probleem met deze cartriges printer print geen zwart meer alleen maar kleur (heb daarvooor altijd originele inkt gehaald maar nooit problemen mee gehad)

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.