Inktcartridges van de Action

Gepost February 7, 2015 in Action, Huishoudelijke tips / 32 Comments

goedkope inkt cartridgesZul je net zien: heb ik deze week bij Inktknaller voor wat ik dacht een laag bedrag inktcartridges gekocht, kom ik ze bij de Action 5 euro goedkoper tegen!

Daarom voor iedereen die nog inkt cartidges moet kopen: bij de Action koop je een pakketje voor 9,95. Bij Inktknaller betaalde ik 16.45.

inktcartridges Action

 

Ze hebben ze van diverse merken. Check wel van te voren even het merk en het nummer van je printer. Wij moesten helemaal naar huis bellen om mijn oudste dochter te vragen welk nummer onze printer ook alweer heeft!

Overigens hebben de Lidl, Aldi en Kruidvat ook regelmatig inktcartridges in de aanbieding.

Waar koop jij je inkt voor je printer?


32 responses to “Inktcartridges van de Action

 1. Mirjam

  Ik koop de cartridges bij 123inkt.nl en dat bevalt me goed hoor. Snelle levertijd en nooit zelf meer uitzoeken hoe het ook alweer zat. Via hun website kom je vanzelf bij de juiste cartridges uit, als je het goede typenummer van je printer bij de hand hebt….
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  • Ik geloof dat ik hen ook wel eens heb gebruikt. Inderdaad prima. Inktknaller vind ik wel te vergelijken. Ook de volgende dag al bezorgd. Maar de Action is dus wel een stuk goedkoper!

 2. Els

  Dat scheelt toch echt een hoop! Wij hebben een laserprinter, die alleen zwart print. Daar ben ik echt heel blij mee :-). Geen opgedroogde inkt en veel meer printjes :-).

  • Ja een inktjet printer is geloof ik ook relatief duur. Maar het was een krijgertje toen onze laserprinter kapot ging. En verder is hij wel heel fijn, want hij kopieert en scant ook!

 3. Petra

  In namaakcatridges kan de samenstelling van de inkt anders zijn. Minder pigment, andere draagstof, geen, minder of ander smeermiddel voor de printerkoppen.

  Wij hebben een laserprinter, zwart, grijs en de kleur van het papier zijn de mogelijkheden. Toner hebben we in tien jaar tijd een keer gekocht. Na bijna 8000 printjes. In een officecenter. Printer was nieuw zeventig euro. Nieuwe toner kost vijftig euro.

  Ik koop voor mijn werk verplicht nepcartidges en navulinkt. Een keer vervangen en een keer navullen dan weer vervangen en die navullen. Drie keer per jaar gat er een nieuwe zwart in, de kleuren een keer per jaar. Elke anderhalf jaar zijn de printerkoppen verbrand. Ik blijf het zonde vinden, iets meer uitgeven aan inkt bespaart ladingen printers..

 4. MP

  Ik heb een keer een origineel laten bijvullen bij de Inkstation waarop de printer kapot ging, dus tientje voor niks uitgegeven en een andere printer moeten kopen. Nu koop altijd originele, want met de nieuwe printer doen we ook zelf de foto’s en voor de kwaliteit en houdbaarheid daarvan lijkt originele inkt toch beter.

 5. "Hanneke"

  Ik ad vroeger een lijstje in mijn portemonnee met het merk en typenummer printer, stofzuigerzak, e.d. Handig als je een keer een aanbieding tegenkomt!

  • Dat is nog eens een slimme tip Hanneke! Ik zie inderdaad wel eens aanbiedingen, maar die durf ik dan niet te nemen omdat ik het nummer van onze printer/stofzuiger etc. niet weet. Ik ga dit doen!

 6. Stella

  Ik kocht bij de Mediamarkt een nieuwe printer en zag dat de XL cartridges voor mijn printer dat 55 euro kostten. Dezelfde originele liggen bij de Action dus voor een tientje, wel erg groot verschil!

  • Daan

   Bij de Action liggen niet de originele, dat zie je direct aan de verpakking. Bovendien zit er in de XL cartridges meer ml. Ze zijn in verhouding altijd nog wel steeds flink goedkoper, en dat is met name omdat het geen originele zijn 😉

 7. Ow dat wist ik nog niet! Thanks voor de tip. Ja cartridges daar zeg je wat. Zo duur altijd. Ik had al een huismerk bij 123 inkt maar dit klinkt veel aantrekkelijker. Weet je ook zo of de kwaliteit een beetje redelijk is? en of ze lekken?

 8. mark

  Hier staat een Canon Mg5450 die bergen inkt op zuipt aan “automatische reiniging na een printje”. Voor originele set cartridges betaal je €55. Nu al een hele tijd aan het printen met die van de Action voor €9.95
  Printer ziet ze gewoon als origineel en kwaliteit doet ruim aan mijn verwachtingen.
  Volgende keer als ik bij de Action kom sla ik meteen een voorraad in 🙂

 9. Marco

  Je zou voor de grap dan eens moeten kijken op lowbudgetinkt.nl daar hebben ze sets met dubbele inhoud dus ipv 9ml van action 15 ml en daarbij krijg je de zwarte dubbel voor 8.75 das nog goedkoper dan de action en mijn ervaringen met hun zijn super

 10. Patrick

  Ik heb hier een MG5350 staan.
  Maar de patronen van de Action geven bij mij een probleem.
  De reservoirs zitten gewoon vol, maar ze lopen niet door naar het sponsje.
  Ze hebben allemaal hetzelfde euvel. Ik heb het papiertje eraf gehaald zoals op de gebruiksaanwijzing en ook natuurlijk de oranje kap.

  Bij de andere budget merken moest ik weleens een stickertje verwijderen..zodat de ink doorliep (anders vacuum), maar die kan ik hier niet ontdekken.

  Iemand tips?

 11. Lol

  Mijn Epson xp-432 heeft ook een probleem met deze cartriges printer print geen zwart meer alleen maar kleur (heb daarvooor altijd originele inkt gehaald maar nooit problemen mee gehad)

 12. Jo

  Ik gebruik uitsluitend originele cartridges voor mijn Epson WF-7720 DTFW printer. In het verre verleden heb ik voor een andere printer ooit eens namaak cartridges gekocht omdat ik echt iets moest printen en de originele cartridges gewoon even niet te krijgen waren (pre-internet tijdperk).
  De printer drukte één vel af dat er echt lelijk uit zag (het zwart was blauw-grijs). Daarna deed de printer niets meer: de printkoppen waren beschadigd / verstopt. De printer kon ik weggooien.

  Daarna heb ik nooit meer een namaak cartridge gekocht. Sinds ik de bovengenoemde Epson heb maak ik gebruik van hun ReadyInk service. Een appje op de computer controleert het inktniveau en als de inkt bijna op is krijg je automatisch een concept bestelling in je mailbox. Deze kun je accorderen en dan krijg je een nieuwe cartridge toegestuurd. Super handig! Ietsje duurder vanwege de verzendkosten maar je hoeft de deur niet uit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.