Kerstboom 2013

Ik doe mee aan de Kerstmis 2013 blog hop.

Hij staat! Onze kerstboom. Zondagmiddag van de zolder gesleept, en mijn jongste zoon en dochter hebben hem versierd. In de top de kartonnen kerstengel die mijn inmiddels 18-jarige dochter ooit maakte in groep 1.

De kat moet er nog aan wennen!

Zoals je ziet is de boom kakelbont ingericht. Gekleurde lampjes, en gekleurde ballen in allerlei soorten en maten. Op een gegeven moment smijt ik er ook altijd kerstkaarten in. Dat kan best. Ik vind onze boom altijd lekker relaxed.

Toch kan ik ook de elegante kerstbomen erg waarderen die ik op diverse blogs zie. Die stralen een bepaalde rustige sfeer uit. Zoals deze kerstboom van het Hanenhok.

kerstboom 2013

Staat bij jou de kerstboom al?

Similar Posts

11 Comments

 1. Ja hoor, al bijna twee weken, gelijk na de sint gedaan. Dat kwam omdat wij ons kerstfeest al vierden op 6 december, met mijn meiden. En dat komt weer omdat wij allebei werken tijdens de kerstdagen en dus geen tijd hebben om dan kerst te vieren. Altijd een boel gedoe om een dag te kunnen prikken. Ben gaat morgen weer voor 10 dagen offshore en komt op tijd terug om oud en nieuw wel thuis te vieren….
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

 2. Neen, hier staat geen kerstboom en ik ben ook niet van plan om hem van de zolder te halen. Mijn man werkt toch met de kerst- en nieuwjaarsdagen, onze kinderen zijn volwassen , het huis uit en vieren kerst en nieuw met vrienden. Ik zie er dus niet het nut in om de kerstboom naar beneden te halen en te versieren. Kerstdag en nieuwjaar zijn voor mij dagen als alle andere, niets meer en niets minder…..

 3. Ja, de maandag na Sinterklaas hebben we hem van zolder gehaald en samen met zoonlief opgetuigd. Staat weer zo gezellig.

  1. Als ik de kinderen naar school breng, kan ik heel goed zien wie zijn huis al in kerstsfeer heeft. Het weekend na Sinterklaas hadden best veel mensen de boom al staan. Ik kan daar erg van genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.