Reacties

Bloomon boeketten: Floral Philosphy, een nieuwe kijk op bloemen — 27 reacties

 1. Je gaat bij Bloomon altijd een abonnement aan! En je kiest of je elke week of minder vaak, maar wel periodiek, een bos wilt ontvangen. Tijdelijk stopzetten kan altijd. Ik ben abonnee, maar heb mijzelf op stop gezet en activeer heel soms eenmalig mijn ‘abonnement’. Een paar weken geleden was ik toe aan zo’n kleurrijke verrassing die aan huis wordt gebracht. Maar wat een deceptie was het, een boeket in wit en zacht-roze en lila. Zo saai! Stond nog twee weken ook ;-) Dat laatste is heel erg belangrijk in het concept van Bloomon, omdat de bloemen rechtstreeks van de kweker komen zijn ze veel verser dan die uit de bloemenwinkel! En de boeketten waren enorm origineel, maar worden nu overal gekopieerd!

 2. Wat een handige tips worden er gegeven. De tip met de theedoek heb ik ook van mijn moeder geleerd. Om de bloemen langer mooi te houden schijnt het ook uit te maken of er wel of geen blad in het water hangt.

 3. In verband met allergie kunnen wij helaas niet alle bloemen hebben in huis, maar vaak koop ik wel een bosje rozen of tulpen voor mijn vrouw. Die zetten we dan gewoon in de vaas en dat gaat altijd wel goed.

 4. Ik heb zo'n bloomon abo. Ben er blij mee. Als ik naar het buitenland vertrek zet ik m'n abo een aantal weken uit.

  Ik vind het een traktatie om dagelijks bloemen in huis te hebben. Dit is mijn cadeau aan mijzelf.

  Je kunt goedkopere bloemen op de markt vinden, mijn ervaring is dat ze over het algemeen niet zo lang staan als bloomon (2 tot 3 weken). Ik haal mijn plezier niet zozeer uit het shoppen van de bloemen, dus voor mij is dit ideaal. Al moet ik zeggen dat ik wintercollecties minder spannend vind. Lijken nu idd op een soort ordinaire pompstation boeketten in large (heb alleen geen gekleurde peruaanse vaas waarin ik ze kan zetten).

 5. Ik ben zo een vrouw dat niet veel heeft met bloemen in huis, denk ik. Ik vind bloemen heel mooi, maar voor mij horen ze in de tuin of nog beter: gewoon in de natuur.... In huis vind ik het echt zonde... Mijn tuintje staat dan weer wel vol. ;)

 6. Ik heb dus helemaal niks met bloemen he. Vind het een drama als ik ze van anderen krijg. Maar die ene paar keer per jaar dat ik ze zelf koop heb ik wel wat aan je tips. Ik dacht dat dat snijden dus helemaal niks uit maakte en als het zomers warm is jas ik die bloemen gewoon in een goed glas koud water. Ga ik dit jaar toch een beetje anders doen dan.

 7. Ik vind Bloomon prachtig. Het merk, de bloemen, de foto's. Alleen vind ik het te duur. Helaas. En ik heb ook niet zo'n stylish huis zoals op de foto's altijd te zien is, dus bij mij thuis valt zo'n bos bloemen toch wel iets meer in het niet haha.

 8. Haha, moest erg lachen om Sylvia, ze heeft gelijk. Maaar oke, dan maar een randstedelijke bakfietstrut, ik vind ze heel erg mooi, die bloomon boeketten. Helaas vind ik ze ook veel te duur én kan ik zelf niet bloemschikken. Ben nu op zoek naar een kunstmatige versie die er neit al te kitsch uitziet. Die blijven tenminste wat langer goed, ook zonder gedoe met stelen breken en handwarm water :-) Tips zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder