Reacties

Verlepte bloemen? Doe langer met je Gerbera's — 8 reacties

 1. Ik vind het op het dienblad nog net iets meer sjeu hebben :)

  Je kan ze trouwens ook op het moment dat ze nog stevig zijn de stelen met een ijzerdraadje omwikkelen, dan blijven ze ook stevig ;) En niet teveel water gebruiken, want dat doet ook wat met de steel.

 2. ja het is met gerberas net als met tulpen , te veel water zorgt er voor dat ze gaan hangen, weinig water zorgt er voor dat ze langer rechtop blijven staan. als je de gerberas in een duurdere bloemenwinkel koopt zit er vaak al ijzerdraad aan het boveneinde van de stengel, tenminste dat heb ik al een paar keer meegemaakt.

 3. ik vind ze beide erg leuk, maar vaak is het wel helaas zo dat de bloemen veel te snel verleppen. Dus dan is optie 2 een hele goede oplossing. Slim van je.

  • Bij de Jumbo geven ze op zich een 7 dagen garantie. Zo lang horen de bloemen netjes te blijven staan. Maar deze komen niet van de Jumbo geloof ik.

   Ik heb ook stoffen bloemen! Die zijn altijd mooi.

 4. Je kunt ook een paar kleine glaasjes, borrelglaasjes, gebuiken en dan op zo'n ouderwetse kristallen onderzetten zetten... ook heel mooi.
  Ik vind het plaatje met het dienblaadje leuker, zo is het meer een geheel...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Liefs,
  Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder