Reacties

Dat verdient een bloemetje — 9 reacties

 1. Ik krijg het liefst een zelfgemaakt cadeautje van mijn zoon en een ontbijt op bed (laatsgenoemde is traditie bij de jarige in ons gezin en met vader/moederdag).

  En van de week heeft de kleine man bij opa en oma gelogeerd en toen hij thuis kwam verklapte hij tijdens het naar bed brengen dat hij met oma samen een cadeautje voor moederdag heeft gekocht en dat het bij oma thuis ligt en ik niet mag weten wat het is. Zo lief!!!!

  Groet Isabelle

 2. Het liefste krijg ik ook een zelfgemaakt cadeautje, ontbijt op bed, niet omdat ik dat fijn vind maar de kinderen vinden het een hoogtepunt ontbijt op bed brengen:-)) Bijna moederdag vind ik gek, op moederdag doen je kinderen iets voor je als je geen kinderen hebt die dat voor je doen is het ook geen echte moederdag.Commercie.

  • Dat herkennen denk ik veel mensen, maar ik merk toch dat ik er waarde aanhecht dat de kinderen een beetje moeite doen voor Moederdag. Het geeft me een warm gevoel dat ze hun best hebben gedaan.

 3. Mijn oudste dochter is op moederdag geboren, dat was mijn mooiste moederdaggeschenk (en ook gelijk voor mijn moeder - haar eerste kleinkind). Maar dat hoef ik niet elk jaar :)
  Ik vind het ook vooral leuk als de kinderen wat bekokstoven, iets maken of anderszins bedenken. Vorig jaar kreeg ik een "bon om met zn allen naar een speelboerderij te gaan waar je ook pannenkoeken kunt eten". De meisjes vonden het zo geweldig, ik heb daar vooral van genoten. Dat een bloemenbureau iets nieuws verzint om meer bloemen te verkopen vind ik een soort toppunt van commercieel. Het moet gelijk allemaal zo, daar hou ik niet zo van.

 4. Ik krijg het liefste iets zelfgemaakts, en ook dit keer weer want gisteren toen ik dochterlief ging halen op het KDV had ze iets bij. Samen met papa verstopt natuurlijk en daarna lekker vertellen waar het ligt en dat ze een steen geverfd heeft. Heerlijk die kinderen, en zondag lekker verrast doen. Geweldig ik vind een knutsel vaak 10000 keer leuker dan een kado, wat dat betreft vind ik moederdag geldklopperij hoor....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder