Dat verdient een bloemetje

dat verdient een bloemetje

Je hebt van die reclamedeuntjes die jaren later nog nagalmen in je hoofd. Bijvoorbeeld de jingle: ‘Dat verdient een bloemetje, een bloemetje!

Dat verdient een bloemetje

Herken je het nog?!

Grappig: bloemenautomaat meet of je zwanger bent

Als je als zwangere niet wilt wachten tot iemand je op een bos bloemen trakteert, kun je ook het heft in eigen hand nemen, en voor één van de bloemenautomaten gaan staan die door het land trekt. Je draait dan langzaam een rondje, en de automaat vertelt je of je zwanger bent of niet. En ben je zwanger, dan krijg je een bos bloemen!

Mannen zwanger?!

Onderstaand filmpje is de moeite van het kijken waard, want zelfs mannen proberen gratis bloemen in de wacht te slepen door een rondje te draaien voor de bloemenautomaat. We zijn natuurlijk wel Nederlanders!

Bloemenbureau: bloemen tonen je liefde

Het Bloemenbureau vindt bloemen de mooiste manier om je moeder te laten zien dat je van haar houdt. En ik moet zeggen dat ik bloemen ook zeer kan waarderen. Ze geven de woonkamer iets feestelijks, en ik vind het fijn om de natuur in huis te halen. Bovendien zijn bloemen iets wat altijd leuk is, in een maatschappij waarin veel mensen ‘alles’ al hebben.

Wat krijg jij het liefst op Moederdag?

Similar Posts

9 Comments

 1. Ik krijg het liefst een zelfgemaakt cadeautje van mijn zoon en een ontbijt op bed (laatsgenoemde is traditie bij de jarige in ons gezin en met vader/moederdag).

  En van de week heeft de kleine man bij opa en oma gelogeerd en toen hij thuis kwam verklapte hij tijdens het naar bed brengen dat hij met oma samen een cadeautje voor moederdag heeft gekocht en dat het bij oma thuis ligt en ik niet mag weten wat het is. Zo lief!!!!

  Groet Isabelle

 2. Het liefste krijg ik ook een zelfgemaakt cadeautje, ontbijt op bed, niet omdat ik dat fijn vind maar de kinderen vinden het een hoogtepunt ontbijt op bed brengen:-)) Bijna moederdag vind ik gek, op moederdag doen je kinderen iets voor je als je geen kinderen hebt die dat voor je doen is het ook geen echte moederdag.Commercie.

  1. Dat herkennen denk ik veel mensen, maar ik merk toch dat ik er waarde aanhecht dat de kinderen een beetje moeite doen voor Moederdag. Het geeft me een warm gevoel dat ze hun best hebben gedaan.

 3. Nu doen we niet meer aan die gekte mee maar vroeger vond ik het zo lief als de zoon iets had gemaakt op school. Vond het zo ontroerend.

 4. Mijn oudste dochter is op moederdag geboren, dat was mijn mooiste moederdaggeschenk (en ook gelijk voor mijn moeder – haar eerste kleinkind). Maar dat hoef ik niet elk jaar :)
  Ik vind het ook vooral leuk als de kinderen wat bekokstoven, iets maken of anderszins bedenken. Vorig jaar kreeg ik een “bon om met zn allen naar een speelboerderij te gaan waar je ook pannenkoeken kunt eten”. De meisjes vonden het zo geweldig, ik heb daar vooral van genoten. Dat een bloemenbureau iets nieuws verzint om meer bloemen te verkopen vind ik een soort toppunt van commercieel. Het moet gelijk allemaal zo, daar hou ik niet zo van.

 5. Ik krijg het liefste iets zelfgemaakts, en ook dit keer weer want gisteren toen ik dochterlief ging halen op het KDV had ze iets bij. Samen met papa verstopt natuurlijk en daarna lekker vertellen waar het ligt en dat ze een steen geverfd heeft. Heerlijk die kinderen, en zondag lekker verrast doen. Geweldig ik vind een knutsel vaak 10000 keer leuker dan een kado, wat dat betreft vind ik moederdag geldklopperij hoor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.