Reacties

Hangmat — 12 reacties

 1. Hier geen hangmat. Wel wat wij noemen luie stoelen. Dat heb je super gedaan, goed om je heen gekeken voor je een beslissing nam. En wees nou eerlijk hij ziet er goed uit je ontlast het millieu en houdt ook nog geld over. Wat is er nou beter.

 2. Vroeger in mijn ouderlijk huis, toen ik kind was hingen standaard 2 hangmatten op onze veranda, dit waren authentieke hangmatten uit venuzuela, waar de arme mensen dus gewoon elke nacht ook in slapen,( getrouwde mensen sliepen natuurlijk in een 2 pers.hangmat), ze waren dus van stof, wat multifunctioneel was. kan je jezelf s nachts lekker beschermen tegen de muggen en eventuele nachtelijke frisheid der tropische nachten. Wij als kinderen "logeerden"in de vakanties graag in die hangmatten (met vriendinnen enz) ( als je bv op reis was in Suriname en je moest een groot stuk varen, naar de binnenlanden, op de rivier, dan hadden velen hun eigen hangmat mee en die kon je daar aan haken vast haken om te slapen)
  Helaas heb ik niet echt ruimte/bomen gunstig staan om hangmatten te hebben hangen.
  Maar ehm ik vind het dus wel fantastische dingene, hangmatten.....

 3. Nee, geen hangmat hier. Zouden ook maar 1 geschikte boom hebben en om nu een hangmat maar aan 1 kant op te hangen...
  Maar jij hebt een mooie gescoord voor een geweldig prijsje!

  Veel ´hangplezier´ met z´n allen.

 4. Hier ook een hangmat, zo'n echte Mexicaanse geknoopte met heel veel dunne draden en in leuke kleurtjes, waar je met een heel gezin in kan en waar je in de dwarse richting in ligt (veel comfortabeler vind ik) en handig ook om mee te nemen want vouwt tot een superklein pakje op.

  Heerlijk om in de zomer achteraan in de tuin in te liggen lezen uit het zicht van de kinderen ;-)

 5. Kijk die hangmat lag gewoon op jou te wachten in de kringloop! Leuk hoor.
  Ik heb nog nooit in een hangmat gelegen maar lijkt me best lekker ;)

  Groet Isabelle

 6. Gefeliciteerd met je hangmat!! Geweldig die Kringloopwinkels, ik haal er soms zulke mooie spullen weg. Ik zelf heb ook een hangmat. Deze had ik van manlief een paar jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen. Het is er een met een houten frame erbij. Dus je kunt de hangmat gewoon aan het frame bevestigen waar je je frame ook neerzet. Heerlijk om in het zonnetje ( of in de schaduw als het te warm wordt ) te gaan chillen met of zonder boek en een drankje. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder