Hangmat

 

hangmat

Ik verlangde al enige tijd naar een hangmat om pittoresk tussen onze twee perenbomen op te hangen, maar het weer was er steeds niet naar. Maar nu het mei is, en de zon toch al een paar dagen heeft geschenen, besloot ik dat het tijd was om er werk van te maken.

Decoratieve hangmat

Bij de Xenos zag ik hangmatten voor 19,95 maar het nadeel vond ik dat die helemaal van stof zijn. En ik ken mezelf: ik ga vergeten om het ding los te knopen na gebruik, en dus zal hij binnen no time natgeregend en verweerd zijn. Ik wilde dus zo’n geknoopte/touwhangmat, die ik onbekommerd kan laten natregenen.

Touwhangmat

De goedkoopste touwhangmat die ik vond was een reishangmat. Maar die zag er weer zo licht uit, dat ik twijfelde aan de kwaliteit. Ik heb nog een andere reishangmat overwogen van parachutestof, maar ook die zag er wel heel lichtgewicht uit. De overige hangmatten waren net als die bij de Xenos van stof, en bovendien best duur. Je telt zo 79 euro voor een hangmat neer.

Dus was ik vanochtend ontzettend blij toen ik bij de Kringloop precies de soort zag liggen die ik wenste! Voor maar 2,50!

Hij is een doorslaand succes.

De kinderen matten om er in te hangen. (Sorry, die moest even…)

Neuwe Xenos hangmat in 2017

Omdat ik vergat de touw hangmat in de winter naar binnen te halen, zag hij er niet al te best meer uit. Bovendien knapten er her en der wat touwtjes.

Daarom besloot ik om een nieuwe hangmat te kopen. Ik vond er eentje voor 12,95 bij de Xenos.

Hangmat

Na

En deze ga ik braaf elke avond naar binnen halen. En zeker in de winter!

Heb jij een hangmat in de tuin?

Lees ook mijn post Hangmat Action.

Hebben jullie er eentje?

12 Comments

  1. Gerd
  2. Anonymous

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh