Greetz brievenbusbloemen: hoe is de kwaliteit?

Greetz brievenbusbloemen

Op 13 maart 2021 kreeg ik van mijn oudste dochter die in Engeland woont bloemen van Greetz! Greetz brievenbusbloemen om precies te zijn. Het was een mooie bos rozen, met bijgevoegd plantenvoedsel dat ik braaf in de (schone) vaas water schudde.

Greetz brievenbusbloemen: hoe lang blijven ze mooi?

Greetz belooft dat hun brievenbusbloemen 8 dagen vers blijven. Op hun website staat: ‘8 dagen versgarantie’. Ik vat zoiets op als een belofte dat bloemen van Greetz minstens 8 dagen heel mooi blijven. Op greetz.nl schrijven ze:

‘Dankzij de unieke folie waarin de rozen worden verzonden kunnen deze brievenbusbloemen 5 dagen zonder water en voeding. De bloemen slapen zo tijdens hun reis per post. De ontvanger mag ze wakker maken bij ontvangst!’

Dat klinkt heel ingenieus en ideaal als iemand bijvoorbeeld niet thuis is om de bloemen meteeen in ontvangst te nemen.

Maar helaas hebben bij mij niet alle bloemen de 8 dagen niet gehaald.

Hieronder een fotoverslag van de Greetz brievenbusbloemen.

Bloemen van Greetz: voldoen ze aan de versgarantie van 8 dagen?

17 maart 2021

Greetz brievenbusbloemen

Greetz brievenbusbloemen – 19 maart 2021

rozen

Greetz brievenbusbloemen

20 maart

rozen

Greetz brievenbusbloemen – 21 maart 2021

Greetz brievenbusbloemen

Greetz brievenbusbloemen

Mijn conclusie

Op basis van mijn ervaring met de rozen van Greetz zou ik ze zelf niet zo gauw naar iemand sturen. Na 4 dagen vond ik een aantal van de rozen al een zekere ‘tristesse’ en vermoeidheid uitstralen. En na 6 dagen liet een aantal bloemen definitief hun kopjes hangen.

Twee roze rozen bleven wel de volle acht dagen mooi.

Die heb ik afgeknipt en in een minivaasje op tafel gezet.

‘Het houdt niet over,’ is mijn conclusie over de brievenbusbloemen van Greetz. Ze zijn mooi en praktisch, maar ogen snel vermoeid. En dat is toch jammer vind ik. Maar misschien heb ik een beetje pech gehad, en staan ze bij anderen wel de volle 8 dagen stralend te bloeien.

Lees ook mijn posts over Greetz bloemen en Bloemen versturen via Greetz en het Greetz boeket dat ik kreeg van mijn oudste dochter in Engeland.

Similar Posts

16 Comments

  1. ik zelf ben fan van hallmark en ik heb ook zo iemand bloemen gestuurd, ze hebben 3 weken gestaan, ze was heel tevreden en heeft toen haar mama ook zo’n boeket gestuurd, die vond ook dat ze goed waren, dus ik zal maar niet veranderen….
    -Een @->- voor jou.

  2. Heb je de foto’s ook naar henzelf gemaild en aangegeven dat je eerste ervaring met hen dus niet zo positief is? Wellicht willen ze het met je goedmaken..Als je garantie geeft moet je hem ook nakomen..

  3. Zo’n brievenbusbosje klinkt ook haast te mooi om waar te zijn. Het idee vind ik geweldig, maar helaas is het dus niet zo mooi als beloofd. Toch jammer…

  4. Ik moet zeggen dat die van jou er nog aardig bijstaan. Die van mijn dochter zijn allemaal gaan hangen op de 3 witte na, die zijn redelijk open gegaan. Het idee is leuk maar in de praktijk betaald iemand veel geld voor bloemen die het niet redden.

  5. Wat vreemd. Ik heb ze twee keer besteld en allebei de keren deden ze het prima. Volgens de ontvanger dan. Maar misschien durfde die gewoon niet te zeggen dat ze het niet goed deden, dat kan ook. Ik heb ze zelf nog nooit ontvangen.

  6. Wij hebben vorig jaar een nog treuriger bosje gehad, stonden amper een paar dagen. Kwamen al verlept en gebroken binnen. Hierover hebben we bij Greetz een klacht ingediend, dan krijg je gratis nieuwe toegestuurd. De 2e keer was het bij mij en mijn zus nog net zo verlept bosje met de bloemen die we opnieuw toegestuurd hebben gekregen. Daarna weer klacht erover ingediend, wilde ze nog een keer nieuwe toesturen. Gezegd dat we er geen vertrouwen meer in hadden, mochten ook een waardebon voor het bedrag wat het boeket heeft gekost, met gratis verzending. De na service was heel goed. (Wel een foto van het bosje bloemen erbij verstuurd hoe het er uitzag)

  7. Dat is geen reclame voor die zaak. Koop dan ook nooit bloemen juist omdat het vrij vlot weggooien is. Ik heb wel eens een orchidee op laten sturen, volgens mij gaat het daar wel goed mee.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.