Reacties

Greetz brievenbusbloemen: hoe is de kwaliteit? — 16 reacties

  1. ik zelf ben fan van hallmark en ik heb ook zo iemand bloemen gestuurd, ze hebben 3 weken gestaan, ze was heel tevreden en heeft toen haar mama ook zo'n boeket gestuurd, die vond ook dat ze goed waren, dus ik zal maar niet veranderen....
    -Een @->- voor jou.

  2. Heb je de foto’s ook naar henzelf gemaild en aangegeven dat je eerste ervaring met hen dus niet zo positief is? Wellicht willen ze het met je goedmaken..Als je garantie geeft moet je hem ook nakomen..

  3. Ik moet zeggen dat die van jou er nog aardig bijstaan. Die van mijn dochter zijn allemaal gaan hangen op de 3 witte na, die zijn redelijk open gegaan. Het idee is leuk maar in de praktijk betaald iemand veel geld voor bloemen die het niet redden.

  4. Wat vreemd. Ik heb ze twee keer besteld en allebei de keren deden ze het prima. Volgens de ontvanger dan. Maar misschien durfde die gewoon niet te zeggen dat ze het niet goed deden, dat kan ook. Ik heb ze zelf nog nooit ontvangen.

  5. Wij hebben vorig jaar een nog treuriger bosje gehad, stonden amper een paar dagen. Kwamen al verlept en gebroken binnen. Hierover hebben we bij Greetz een klacht ingediend, dan krijg je gratis nieuwe toegestuurd. De 2e keer was het bij mij en mijn zus nog net zo verlept bosje met de bloemen die we opnieuw toegestuurd hebben gekregen. Daarna weer klacht erover ingediend, wilde ze nog een keer nieuwe toesturen. Gezegd dat we er geen vertrouwen meer in hadden, mochten ook een waardebon voor het bedrag wat het boeket heeft gekost, met gratis verzending. De na service was heel goed. (Wel een foto van het bosje bloemen erbij verstuurd hoe het er uitzag)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder