Greetz bloemen update: still going strong!

greetz bloemen

Mijn oudste dochter was een beetje onthutst toen ze de Greetz bloemen zag die ze vanuit Engeland naar ons toestuurde voor de verjaardag van onze dochter Lucy.

Ze zagen er namelijk heel anders uit dan op het plaatje.

Greetz bloemen na 2 weken: Still going strong!

Maar het moet gezegd: we kregen ze op 18 januari, en ze bloeien nog steeds prachtig! Ik ben alsnog prettig verrast door de kwaliteit. En als ze hun kopjes laten hangen, ga ik ze natuurlijk ook nog in kleine bloemvaasjes zetten, zodat ik er nóg langer mee kan doen!

Leestips

Similar Posts

11 Comments

  1. Nu 2 keer bloemen via greetz voor iemand besteld en bij beide stonden de bloemen meer dan 2 weken al werden ze na de 2e week ook gekortwiekt. Echt positief verrast door de kwaliteit. Maar ook mijn plaatselijke jumbo heeft altijd goede kwaliteit bloemen , want nu al voor de 2e keer een bosje voor 1 euro gekocht uit de bak met bloemen die wat ze over de datum noemen waren en beide bosjes stonden desondanks ook ruim 2 weken. Normaal koop ik geen bloemen omdat ik het teveel geld vind voor de tijd dat je er plezier van hebt, maar op deze manier is het wel leuk.

  2. Je hebt verse bloemen gehad, ze zijn mooi…
    Alleen door de slechte kwaliteit van de camera en dat het vaasje te groot is voor bos,
    heb je een groot verschil met hoe greetz het presenteert.
    Hoe ik het bekijk heb je waar voor je geld.

  3. Ik bestel vaak 'brievenbusbloemen' via Greetz en die staan ook altijd heel lang. Dus de kwaliteit is wel goed. Met de bloemen open ziet het er ook heel anders uit. Toch een leuk boeketje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.