Greetz boeket: zoek de verschillen

greetz boeket

Voor de verjaardag van Lucy stuurde mijn dochter in Engeland ons een mooi Greetz boeket. Dankbaar en blij appten we haar een foto van de bloemenpracht.

Maar mijn dochter moest even slikken.

Want het Greetz boeket dat zij dacht te bestellen zag er toch een beetje anders uit. Fleuriger vooral.

Greetz boeket: zoek de verschillen

greetz boeket

Wat zegt dit over Greetz?

Ik keek even op de website van Greetz, of ze daar aangeven dat hun boeketten in de praktijk anders kunnen uitpakken. Dit wordt helaas niet vermeld. Kaartje2go heeft bijvoorbeeld wel bij hun boeket staan:

Let op: elke bloem groeit en bloeit anders, hierdoor kan jouw boeketje iets afwijken van de voorbeeldafbeeldingen.

Hoe doen Bloomon, Kaartje2go en Hallmark dat?

 • Bloomon: geen vermelding.
 • Hallmark: geen vermelding.
 • Euroflorist: 'Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt door een lokale bloemist. Ze kunnen enigszins afwijken van de afbeelding, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. '
 • Topbloemen: geen vermelding.
 • Bloompost: geen vermelding.

Tot slot

Wij zijn uiteraard heel blij met het boeket van onze dochter, maar ik ben het met haar eens dat ze er op het plaatje een stuk fleuriger uitzagen.

Complimenten voor Kaartje2go en Euroflorist die dit op hun website melden.

Leestips

Vergelijkbare berichten

26 reacties

 1. Eerlijk gezegd vind ik de boeketjes wel op elkaar lijken.
  Ik denk dat je een paar dagen moet wachten totdat de bloemen uitkomen dan lijkt het boeketje veel voller.
  Ik zie dit als een pluspunt dat de rozen en fresia nog uit moeten komen dan heb je veel langer plezier van je boeketje.

 2. Ik zie roze rozen, witte anjers, paarse freesia's i.p.v. lichtrose kleine anjers en van die kleine paarse opvultakken, de soorten bloemen komen dus aardig overeen. Maar het aantal bloemen komt niet overeen, waar jij veelal 3 stuks hebt zijn er in het andere boeket 5 stuks. En jouw bloemen zijn nog vers en moeten nog gaan bloeien en het boeket op de foto van Greetz gefotografeerd is in de bloei (en dus bijna kan worden weggegooid). Daarnaast is de hoek van waaruit gefotografeerd wordt ook nog heel bepalend voor het beeld van een foto. In plaats van online bestellen via een intermediair bestel ik altijd bloemen rechtstreeks bij een bloemist, online of telefonisch. Dat scheelt weer een tussenhandelaar-voor dat geld krijg je bloemen.

  1. Ik heb een keer een boeket voor iemand besteld, dat bij levering qua kleur echt anders was. Ik heb contact opgenomen met Greetz en heb een tegoedbon ontvangen voor een deel van de waarde.
   Dat zou bij jou, nu je minder stengels ontvangen heb ook een oplossing zijn.
   Ik zou persoonlijk wel blij zijn dat een deel van de bloemen nog in de knop zitten, dan kun je er extra lang van genieten.

 3. Ik vind het een lief boeketje hoor erg vers ook,….maar het lijkt inderdaad niet maar dat is meestal….als bloemenvrouw in hart en nieren haha…weet ik dat je je wel aan het aantal bloemen van de foto moet houden….ikzelf zou adviseren bel een plaatselijke bloemist en bestel daar,betalen is in deze tijd een makkie met tikkies etc en dan betaal je aanzienlijk minder kosten en heb je meer waar in dit geval bloemen voor je geld ,ook wil ik erbij vermelden dat bloemen echt schokkend duur zijn op dit moment echt niet normaal meer. Nou Meis geniet van je mooie boeket liefs van mij ❤️💋

 4. Met Neeltje eens. Topbloemen doet het top, athans dat is mijn ervaring met bezorging op diverse plaatsen in het land wat wil zeggen dat er dus ook sprake is van verschillende bloemisten die meewerken. Een vaas en de lengte van de stelen doet ook veel.
  Neemt niet weg dat je dochter heel attent was en dat is ook belangrijk, hoewel ik me kan voorstellen dat ze schrok van het resultaat op jouw foto.

 5. Wow, dat is inderdaad een heel groot verschil! Zonde, vooral omdat bloemen al zo duur zijn. Krijgt ze een vergoeding of eventueel haar geld terug?

 6. ik bestel altijd bij hallmark en als ik informeer of het mooi is krijg ik altijd dezelfde foto
  ik bestel daar al jaren mijn kaarten en bloemen enzo
  je kan wel met zo'n firma chatten en het melden of zo?
  .Een fijn weekend gewenst.@->--

 7. Wat lief! Ik denk ook dat het boeketje er voller uit gaat zien naarmate de bloemen zich meer openen. Je zou ook de stelen wat kunnen inkorten, ik zie vaak dat mensen de stelen veel te lang laten en dan "vallen de bloemen te veel naar de zijkanten" en ziet het boeket er minder vol uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.