Reacties

Greetz bloemen: wat zijn je opties, en 10 voordelen — 25 reacties

  1. Ik ben dol op bloemen en dan vooral rode rozen, super cliché maar dat vind ik gewoon mooi :) en dit is natuurlijk wel heel makkelijk om iemand eens et verrassen.

  2. Ik hou heel erg van bloemen in huis, maar koop zelden bloemen voor mezelf. Momenteel kan ik wel wat bloemen uit de tuin plukken of langs de kant van de weg. Ik hou net als jij van een bont veldboeket.

  3. Haha ik werd een beetje misleid door de titel, want ik las dat je gratis een bos bloemen kunt versturen, maar het zijn gratis verzendkosten haha. Wel leuk dat dit tegenwoordig kan :)

  4. Ik vind bloemen heel leuk, maar niet in een vaas in huis haha vind dat altijd zonde van het geld. Ik koop eigenlijk alleen boeketjes voor op het graf van mijn opa en oma en denk niet dat ze daar leveren hihi

  5. Hoe meer bloemen, hoe beter zeg ik altijd! Maar goed, ik ben dan ook een echte bloemenliefhebber. Als er geen bloemen bij ons thuis staan, ben ik in staat om direct naar de bloemist te rijden en daar snel verandering in te brengen. Het versturen van bloemen is een heel leuk idee!

  6. Ik ben eigenlijk niet zo'n bloemenliefhebber. Ik vind ze prachtig hoor en een onverwachts bloemetje krijgen is super leuk, maar daar is alles ook mee gezegd eigenlijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder