Greetz bloemen: wat zijn je opties, en 10 voordelen

Greetz bloemen

Stel je even voor: je ligt op de bank te relaxen, en ineens gaat de bel. Terwijl je naar de deur sjokt vraag je je af wie in vrédesnaam aan de deur staat. Je doet open, en wat zie je? Een grote bos Greetz bloemen!Speciaal voor jou! En ze worden misschien nog geleverd in een vaas ook! Beter wordt het niet wat mij betreft.

Ik denk niet dat er veel mensen zijn die niet blij worden van een mooi boeket bloemen. Uit psychologisch onderzoek blijkt zelfs dat we mensen positiever beoordelen als we omringd worden door bloemen. Het is hoe dan ook leuk dat er iemand aan je heeft gedacht, en je iets wilde geven. En bloemen zijn levend en kleurrijk.

Greetz bloemen en nog veel meer

Greetz helpt je om persoonlijke cadeautjes te versturen. Je vindt er: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken, taart & gebak, baby & kids en nog veel meer (foto)cadeaus. Je kunt er terecht voor een cadeautje voor iemand die jarig is, iemand die zijn of haar rij examen heeft gehaald, om sorry te zeggen of gewoon zomaar, omdat je iemand aardig vindt! Het handige aan Greetz is dat ze 7 dagen per week bezorgen, dus ook op zondagen. Bovendien gaat het lekker snel: als je een Greetz boeket voor 16.00 bestelt op werkdagen  dan wordt het zelfs dezelfde dag nog bezorgd! Dat vind ik indrukwekkend vlot. Voor 22.00 besteld? Dan wordt je cadeautje de volgende dag afgeleverd.

Wat betreft de bloemen van Greetz is er ook nog eens de prettige belofte van 8 dagen versgarantie.

Greetz bloemen verstuurd in mooie verpakking

Greetz verstuurt al hun bloemen in een mooie verpakking. Brievenbus Greetz bloemen worden zonder vaas bezorgd in een mooie doos. Kies je voor een boeket in een vaas, dan zijn de Greetz bloemen verpakt in een geschenkdoos. Persoonlijk vind ik bloemen die al in een vaas zitten het ultieme cadeau! Lekker makkelijk, want je hoeft er niets meer aan te doen.

Voorbeelden van Greetz bloemen

De boeketten op Greetz spreken me erg aan! Hieronder een aantal die er voor mij helemaal uitsprongen:

greetz bloemen
Boeket zomer 17,99
greetz.detail 1
Boeket fris vanaf 18,99

Ik houd nogal van kakelbont, en dat zie je in de voorbeelden terug. Voor wie van een wat rustiger kleurpalet houdt, is er ook van alles te koop op bloemengebied bij Greetz. Zoals dit boeket:

greetz bloemen
Boeket sereen 21,99

10 voordelen van Greetz bloemen op een rijtje

 1. Greetz bloemen zijn vers, want ze worden direct vanuit de bloemenveiling in Aalsmeer bezorgd. Om die reden hebben ze bij Greetz dan ook een 8 dagen vers garantie.
 2. Greetz bloemen zien er prachtig uit.
 3. Je vindt bij Greetz boeketten voor elke smaak. Van kleurrijk, naar bijvoorbeeld rustige witte boeketten.
 4. Je kunt de Greetz bloemen laten bezorgen in een vaas! Ideaal als je een boeket wilt sturen naar iemand waarvan je niet weet of ze wel een vaas hebben. En hebben ze al wel een vaas, dan is het nog steeds handig. Je kunt ze ook laten bezorgen in een leuk emmertje. Zie foto bovenaan deze post.
 5. Ze bezorgen 7 dagen per week.
 6. Als je voor 13 uur besteld worden de bloemen nog dezelfde dag bezorgd.
 7. Als je voor ‘s avonds 22 uur bestelt, dan worden de Greetz bloemen de volgende dag bezorgd.
 8. Je kunt er een persoonlijke boodschap bij doen in de vorm van een kaartje of een foto van jezelf.
 9. Je kunt de bezorgdatum zelf kiezen. Dus ben je heel druk, en ben je bang dat je een verjaardag vergeet? Dan kun je bij wijze van spreken al 3 weken van te voren de bloemen bestellen zodat ze op de juiste dag bezorgd worden.
 10. Je kunt de bloemen combineren met een cadeautje. Denk aan een fles champagne of een reep Tony’s Chocolonely.

Greetz rouwboeketten

Wist je dat je bij Greetz ook rouwboeketten kunt bestellen? Je hebt keuze uit 3 verschillende boeketten voor ongeveer 30,-.

Ervaringen met Greetz

De presentatie van Greetz is mooi, maar hoe zit het in de praktijk met Greetz bloemen? Op de site Klachtenkompas van De Consumentenbond vind je een aantal minder positieve ervaringen met Greetz. Deze variëren van niet op tijd bezorgd, tot een ‘geknakte roos’ en bloemen die niet vers waren bij de bezorging, ondanks de versgarantie. Bijkomende klacht is dat een teleurgestelde reactie amper respons krijgt van Greetz. Dat vind ik altijd een gemiste kans van een bedrijf. Als er iets misgaat, maak dan je excuses en bied een oplossing aan de teleurgestelde klant.

Op de site van het programma Kassa vind je een test van verschillende online bloemenwebshops uit 2016. De resultaten zijn dus wel drie jaar oud, en mogelijk niet meer kloppend. Maar in dat onderzoekje krijgt Greetz 6,3 terwijl topbloemen.nl een 8 krijg.

Praktische informatie over gratis bloemen versturen via Greetz

Je kunt Greetz bloemen bestellen via greetz.com. De goedkoopste bos bloemen via Greetz is 12,99.  Het duurste boeket kost 42,99. Je kunt ook Greetz bloemen bestellen via hun gratis app. Het is altijd prettig om korting  te krijgen, en op de site van Greetz hebben ze zelf een pagina met mogelijke kortingscodes.

Wat betreft klantenservice en ‘follow-up’ bij klachten kan Greetz zich nog wel verbeteren blijkt uit teleurgestelde reacties op de site Klachtenkompas.

Zie ook mijn post over onze Amaryllus bol van de Kruidvat en mijn ervaring met Greetz brievenbusbloemen.

Wat vind jij van bloemen krijgen? Wat is jouw favoriete soort boeket?

Similar Posts

25 Comments

 1. Ik ben dol op bloemen en dan vooral rode rozen, super cliché maar dat vind ik gewoon mooi :) en dit is natuurlijk wel heel makkelijk om iemand eens et verrassen.

 2. Ik hou heel erg van bloemen in huis, maar koop zelden bloemen voor mezelf. Momenteel kan ik wel wat bloemen uit de tuin plukken of langs de kant van de weg. Ik hou net als jij van een bont veldboeket.

 3. Haha ik werd een beetje misleid door de titel, want ik las dat je gratis een bos bloemen kunt versturen, maar het zijn gratis verzendkosten haha. Wel leuk dat dit tegenwoordig kan :)

 4. Ik vind bloemen heel leuk, maar niet in een vaas in huis haha vind dat altijd zonde van het geld. Ik koop eigenlijk alleen boeketjes voor op het graf van mijn opa en oma en denk niet dat ze daar leveren hihi

 5. Hoe meer bloemen, hoe beter zeg ik altijd! Maar goed, ik ben dan ook een echte bloemenliefhebber. Als er geen bloemen bij ons thuis staan, ben ik in staat om direct naar de bloemist te rijden en daar snel verandering in te brengen. Het versturen van bloemen is een heel leuk idee!

 6. Heel handig zo`n online bestelling en nu meer varianten, niet alleen kleding maar ook bloemen. Het wordt vrolijk van de bloemen

 7. Ik vind het ook leuk om bloemen thuis te hebben of die te geven aan iemand. Thanks voor de tip. Mooie boeketten hebben ze daar bij Greetz!

 8. Ik ben eigenlijk niet zo’n bloemenliefhebber. Ik vind ze prachtig hoor en een onverwachts bloemetje krijgen is super leuk, maar daar is alles ook mee gezegd eigenlijk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.