Lush R&B haarmoisturiser: review

 Lush R&B haarmoisturiser

Van mijn dochter kreeg ik een potje met daarin wat Lush R&B haarmoisturiser. Zij had het weer van een collega gekregen. Dit spul is geschikt voor pluizig haar, en omdat ze dat zelf niet heeft, gaf ze het aan mij. En ik pak alles aan wat belooft droog pluizig haar te helpen!

Op mijn review blog lees je mijn ervaringen met de Lush R&B haarmoisturiser!

Wat zijn jouw ervaringen met Lush?

Similar Posts

16 Comments

  1. Elk product heeft een houdbaarheidsdatum, ook haarproducten! ;-) Vergeet ook niet het lege potje bij te houden want als je 5 lege potjes binnen brengt, ontvang je een gratis vers gezichtsmasker! :-) Ik ben trouwens wel dol op Lush producten maar deze heb ik nog nooit geprobeerd!

  2. Ik gebruik heel af en toe american cream conditioner van Lush. ik vind het juist heel fijn dat die geur zo heerlijk blijft hangen :) Ruik ik de hele dag naar vanille en aardbeien <3

  3. wat Julie zegt, alles bewaren want je kunt ze inwisselen voor een masker! Ik ben dol op LUSH. lemony flutter is ook een fijn product en rosy cheeks

  4. Ik heb nog nooit iets van Lush gebruikt. Wel ben ik een keer in een Lush winkel in Schotland geweest. Een overweldigende hoeveelheid producten, kleuren en geurtjes. Vooral vanwege die geurtjes stond ik heel snel weer buiten en heb niks gekocht.
    Mijn haar is ook wat pluizig. Ik gebruik daar soms war wx voor, maar vaker pak ik een beetje styling schuim van nivea. De extra sterke. Mijn haar pluist dan niet meer zo en blijft beter in model. Het wordt niet plakkerig of stijf.

  5. Ik heb een aantal producten van Lush uitgeprobeerd en eerlijk gezegd vielen ze tegen. Lemony flutter kan ik je wel aanraden.Lege potjes kun je inwisselen tegen een potje met een vers masker, wat maar een maand houdbaar is en dat kreeg ik niet op.
    Ik kwam eerder regelmatig in de winkel in Den Haag,maar nu niet meer. Ik kreeg hoofdpijn van de overweldigende zoete geuren. Ik vind het niet hygiënisch dat alles onverpakt ligt en dat iedereen overal met de handen aanzit en lekker zit te ruiken. Het personeel spreekt je vaak in het Engels aan en niet iedereen spreekt Nederlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.