Reacties

Proefwerkweek: 'Oevewij niete kenne, Ebbewij nooit gehad' — 11 reacties

  1. Ik herken de tekst niet :) Alleen vind ik de gedichtje t wel een beetje hard op het einde. :D maar dit was bij ons vroeger ook zo. En je zoon heeft wel gelijk. Ze mogen het niet op het examen vragen als je het niet in de les hebt gezien, haha. :D Meestal leer je belangrijk zaken doorheen het leven. :)

  2. Haha. Leuk tekst!
    Ik herken die verontwaardiging nog wel van mijzelf en mijn klasgenoten. Echt, hoe durfden leraren iets te vragen wat we niet behandeld hadden!

    Over een gehaakt vaatdoekje: ik heb op mijn blog bij je reactie een link geplaatst naar een patroon. (mocht hier niet in de reacties). Weet niet of dat wat voor je is. Ik kon maar heel weinig haakpatronen vinden, alleen die met stokjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder