Reacties

Populaire TikTok recepten: meer dan 60! — 12 reacties

  1. Klinkt voor mij als behoorlijk ingewikkeld, dus niks voor mij. Ik wist trouwens niet dat je op TikTok blijkbaar ook al recepten kunt delen. Ik hang nog in de fase dat TikTok voor gekke dansjes is (en ik heb het dus ook niet).

  2. Ik kijk niet op Tiktok, maar wel op YT. Daar heb ik al diverse gerechten ook van gemaakt. Maar als er heel veel ingredienten genoemd worden, haak ik meestal af. En als ik iets niet in huis heb, improviseer ik met wat anders dat er ook bij smaakt.

  3. Tiktok pasta is bij ons favoriet. Tevens mijn enige recept van Tiktok. Met feta en ik doe extra veel tomaatjes en een ui in parten en een paar teentjes knoflook in de schil en wat olijfolie, 40 min in de oven. Pasta koken. Basilicum peper zout, mengen. Lekker hoor. Ik vind het wel makkelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder