Reacties

Wie heeft gelijk: mijn man of ik? Spoiler alert: ikke! — 21 reacties

 1. Ik snap het al, de scharnieren van je koelkastdeur zitten aan de verkeerde kant. Van links naar rechts werken is prima, maar van achteren naar voor niet. Links moet dus het meest naar buiten, danwel het meest naar je toe als je de deur opent. Snel even de deur omdraaien, zo moeilijk is dat niet en vinden jullie het beide logisch. ;-)

 2. Eigenlijk zou je de eieren helemaal niet in de koelkast moeten bewaren. Wij bewaren ze altijd zonder problemen in de gangkast.
  Alleen gekookte eieren bewaar je in de koelkast.

 3. Wil niet stoken in een goed huwelijk, dus eigenlijk moet ik het aan jullie zelf over laten.
  Maar je man gaat over de kippen, dus die weet welke vers zijn. :) Hans

 4. Ja, ja, dit blog gáát ergens over (-:
  De eieren die vooraan liggen natuurlijk. Dat je dat je man nog moet uitleggen... *schudt met hoofd*

 5. Ik heb geleerd dat je eieren niet in de koelkast moet bewaren . En ik ben het met je man eens, ik zou ook eerst de eieren rechts pakken ! Leuk om te lezen dat jullie na 26 jaar huwelijk hier over van mening verschillen ;-))

 6. Eieren horen Volgens mij niet in de koelkast alleen gekookt. Als ze daar in zouden moeten zouden ze daar in de supermarkt immers ook standaard in de koelkast liggen.. Heb ze in zo’n rekje van dertig stuks en daar haal ik ze inderdaad net zo uit als ik een boek lees

 7. Haha sorry dat ik een beetje moet lachen want waar maakt een mens zich al druk over .Hier zitten ze per 5/6 in het doosje en staan in de koelkast en geen van ons twee maakt zich daar druk over !

 8. Oh help, ik geef natuurlijk graag vrouwen gelijk, want vrouwen hebben altijd gelijk;), maar in dit geval ben ik het met je man eens. Ik zou ook eerst rechts pakken. Voelt voor mij logischer in dit geval.

  • Dat deed mijn tante Dina altijd inderdaad. Maar zij kookte ze eerst en schreef er dan met beverige letters de datum op. Ik vond dat als kind altijd heel bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder