Wie heeft gelijk: mijn man of ik? Spoiler alert: ikke!

Screenshot 2021 04 08 at 10.41.12

Mijn man en ik zijn het oneens over de positie van de eieren in de koelkast! Jaja jongens en meisjes, dat is 26 jaar huwelijk voor je ; )

Volgens mijn man is het logisch om de eieren die helemaal rechts liggen éérst te pakken. De eieren die het dichtst bij de uitgang van de koelkast liggen zeg maar. Maar ik pak altijd de eieren die ‘aan het begin’ liggen, oftewel links in de eierlade.

Waarom pakken jullie altijd de verkeerde eieren?!

‘Waarom pakken jullie altijd de verkeerde eieren!’ mopperde mijn man. Waarop ik tegenwierp: ‘Ik pak juist de goede!’ Het probleem is dat mijn man bij ons ‘over de kippen’ gaat. Ik geef ze ‘s ochtends eten, maar mijn man raapt de eieren en legt ze in de koelkast. Hij hecht er terecht veel waarde aan dat we eerst de ‘oudste’ eieren opeten, en pas later de kakelverse.

Daarom legt hij de verse eieren helemaal rechts.

Maar ik pak dus altijd links… want dat vind ik veel logischer.

Je leest een boek toch immers ook van links naar rechts?

Leestips

21 Comments

  1. Di Mario
  2. Mirjam Kakelbont
  3. Say
  4. Mar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh