Reacties

Grootste dierentuin Nederland + goedkoper in Duitsland? — 22 reacties

 1. Zo gaan wij vaak naar de dierentuin in Nordhorn. Dichterbij dan emmen. En heel veel goedkoper. En de kids vinden het er prachtig. Een gezinsdagkaart kost hier 23 euro.

  Groetjes Jolanda

 2. das effe snel verdiend dan! Nu nog een datum prikken.. Het is inderdaad schandalig, die prijzen. Wij gaan deze week nog naar duitsland, dus ik hoop daar veel te zien voor weinig geld ;-)

 3. Wij gaan ook dit jaar niet met vakantie maar doen het zelfde als jij.. dagjes weg.
  Ik zoek me werkelijk suf naar korting bonnen, heb je al gekeken op internet of er geen korting bonnen voor die dierentuin zijn?

 4. Wij hebben om die reden een abo genomen op Bush. Wel duur maar je kan er een jaar lang heen. Dan heb je die kosten er snel uit. Ik vind de tiergarten bij Kleef ook echt een aanrader. Die kost echt heel weinig en is, voor kleine kinderen, echt heel leuk.

  groeten,

  Sophie

 5. Wij gaan ook naar Nordhorn...voor ons net zo ver als Emmen. Een gezellige knusse dierentuin...hoewel Emmen prachtig is!
  Het kost gewoon bakken geld om een dagje weg te gaan met 4 kids...het is gewoon niet leuk meer!

 6. Wow dat scheelt behoorlijk!
  Ik vind dierentuinen/pretparken ook duur. Ook al zijn wij met ons 2. Wij gaan eigenlijk alleen ergens heen als we een flinke kortingskaart ergens kunnen scoren.

 7. Bedankt voor de Tip, komende dagen gaan we naar Nurnberg en ik zie idd dat een familiekaart (een ouder met eigen kinderen) slechts 12 Euro is, komt nog 6 Euro bij voor het Dolfinarium. Zelfs parkeren is er gratis.

  • Wat een bijzonder en verrassend overzicht! Ik had niet verwacht dat Artis op de tweede plaats zou staan.

 8. In Nederland heb ik ze allemaal wel meerdere keren gezien, misschien moet ik inderdaad eens uitwijken naar Duitsland.

  Love As Always
  Dimario

 9. De prijzen zijn hier inderdaad veel te hoog, maar ook de dierentuin in Koln (Kölner Zoo) kost 23 euro voor volwassenen. GaiaZoo Kerkrade 25 Euro. En de laatste ligt hier naast de deur.

 10. Sinds mijn oudste lid werd van de dierenbescherming wilde ze, net als de jongste, niet meer naar een dierentuin! Daarom namen we geen abonnement meer.
  Met logeetjes ben ik later een keer naar Wildlands in Emmen en 2 keer naar Nordhorn geweest. Wildlands met korting via de ANWB anders zou het te duur zijn. Nordhorn is niet duur en ook voor de kleinste kinderen erg leuk!

 11. Ik ben gek op dierentuinen en mijn favoriete dierentuin is ... De Beekse Bergen. Gelukkig is het voor ons ook nog niet te ver rijden. Jaarlijks ga ik er zeker heen. Het is er gezellig en de dieren zitten er echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder