Reacties

Goedkoopste supermarkt 2023 + Aldi ≠ duurste volgens Consumentenbond — 8 reacties

  1. Het blijven uurkoersen. Prijzen veranderen behoorlijk snel in horten en stoten. Bij de Vomar, Dirk en Spar voeren ze het merk gwoon. De gwoon koffie die bij de Spar voor 5,09 staat is bij Dirk en de Vomar 4,79. Ik vind het slechte koffie. Je kan dan beter Kanis en Gunnik bij de Vomar voor dezelfde prijs halen. Terwijl overal en van alle merken de koffieprijzen zijn gestegen is die van Kanis en Gunnik wat gezakt. (ws 5,29)

    De slaatjes van Westland waren verkleind en daardoor overal sterk gestegen. Inmiddels staan de grotere weer overal voor een hogere prijs, behalve bij AH waar ze nu alweer een tijdje voor de oude prijs staan. Vomar en Jumbo zijn voor dat product nu 60% duurder dan AH. (Morgen kan dat weer anders zijn.)

  2. Ik doe gewoon mijn boodschappen waar ik langs kom. Dat is meestal Jumbo. Misschien wel duurder maar ze hebben wel alles en het is een fijne winkel met vriendelijk personeel. Dat vind ik ook belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder