Reacties

Aldi duurste supermarkt volgens Kassa 2023 — 14 reacties

  • Het klopt wel met sommige producten
   Zo kocht ik bij de aldi vissticks 2.99
   En dat terwijl ze bij de winkel er naast nettorama 2..09 waren kwesti van opletten
   Aldi is echt duurder geworden

 1. Mijn ervaring is dat de Spar het duurst is, behalve voor warme frikandelbroodjes. Ze verkopen net als Dirk en de Vomar het huimerk gwoon. Zeer matige materiaal, maar bij de Spar is dat 50% duurder dan bij de Vomar of Dirk. De Vomar heeft prima brood, waar ik nog altijd 1 euro voor betaal of 50ct als het uit de vriezer komt van een dag eerder.

  Bij de Jumbo veranderen prijzen soms dagelijks. Niet alleen 'op' maar soms ook 'neer'. De AH is duur als je geen bonuskaart hebt. Prijzen zijn overal gek. Normale pot augurken kost doorgaans 90 cent. Een 2x zo grote pot van hetzelfde merk en soort 99 cent. Mijn camembert is in alle supermarkten gestegen van 1,33 naar 1,99 (+50%), maar is per kg dan nog een stuk goedkoper dan Nederlandse kaas.

  • Wauw een brood voor 50 cent is echt heel voordelig! De Spar komt inderdaad steevast als een dure supermarkt uit allerlei testen. Wij hebben er geen in de buurt, dus ik kom er eigenlijk nooit meer.

 2. Nu telt het transsport van producten extra mee door de hoge energiekosten.
  Blijkt dat er ook minder via e-bay wordt verkocht.
  Die AH, wie had dat verwacht. Hans

 3. Ik (bofkont) heb in een straal van 500 meter een Jumbo, een Aldi, een Vomar, een Dekamarkt, een Albert Heijn en een buitenlandse supermarkt. Ik loop bij allemaal wel eens binnen. Jumbo vind ik de fijnste supermarkt. Vomar is goedkoper, Albert Heijn is erg slecht geworden, vind ik. De Aldi is leuk om rond te neuzen. En bij de buitenlandse supermarkt kun je heel voordelig lekkere kruiden en olijven enzo kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder