Reacties

Vaderdag: 12 ultieme cadeautips! — 16 reacties

 1. Mijn vriend kreeg een zelfgemaakt kadootje van kleine man. Een deurhanger met "Stt, papa slaapt."
  Verder hadden we samen een toilettas gekocht.
  Wij zijn niet zo van de grote kado's. Onnodig om elkaar op enorme kosten te jagen. Hij kreeg trouwne sook een ontbijtje op bed.
  Mijn vader krijgt het nieuwste boek van Khaled Hosseini.

 2. Wij voelen ons met dit soort dingen altijd een beetje Willy en Max on tour: bliksembezoekjes, die zo kort zijn dat niemand er echt blij van wordt, zodat alle vaders of moeders geweest zijn en dan ook nog 'moeten' genieten van je eigen vader -of moederdag. Het is dat de ouders er waarde aan hechten, anders waren we niet gegaan. Mijn ouders hebben al zoveel meuk dat ik het ook niet meer weet. Volgend jaar bied ik maar een bon aan om te helpen in het huishouden of zo.

  Wij krijgen alleen knutselwerkjes van de kids. Ik ga geen cadeau voor mijn wederhelft kopen want hij is mijn vader niet. Andersom verwacht ik ook geen cadeau van hem. Zijn we ook nog eens jarig in juli en augustus, dus wat blijft er dan nog over? :/

  • Dat is wel veel tegelijk inderdaad. Ik kan me voorstellen dat je er weinig van kunt genieten als je de hele dag moet rondrennen om bezoekjes af te leggen.

 3. Ik geef mijn man niks, de kinderen regelen het zelf, ik bemoei me daar niet mee, is dus altijd een verrassing. Schoonvader woont aan de andere kant van Nederland, vader leeft niet meer; ik schreef vandaag wel een blog over hem.

 4. Mijn ouders zeiden altijd dat ze het onzin vonden.
  Maar oweeeee als je het vergat.

  Ik kreeg gisteren in de supermarkt wel een fles mannenbadschuim cadeau.
  Dat zou een makkelijk cadeautje geweest zijn.

  Alhouwel, mijn vader was er een van de "ouwe spijs" (old spice).
  Een nogal muf geurtje, maar iets anders kwam er bij hem niet in.

 5. hm mijn vader vond het jaaaren geleden al onzin dat we voor hem een extraatje deden, maar mijn moeder vind een bloempje of andere attentie altijd wel leuk, dus ook Moederdag.
  Mijn manlief kreeg van de jongsten zelfgemaakte ehm dingen....(ben nog niet zeker wat het dit jaar moest voorstellen ;-) )
  En van mijn oudsten(zijn zogenaamde stiefkinderen) kreeg hij een uitnodiging voor de een of andere enge horrorfilm die nog uit moet komen, en van oudste dochter een reep toblerone en een luchtverfrisser voor zijn autootje.
  Ik geef mijn man niks, nouja een extra dikke kus (voor ik straks weer naar de zaak ga) en schoonpapa komt vandaag op visite die vind t ook onzin, maar bezoekjes wel gezellig, kortom....we waaien hier met alle winden mee :-D

 6. Ha wij 'vierden' het vorig weekend....
  Niet met kadoos of zo maar we waren echt in de veronderstelling dat het vaderdag was.
  Halverwege de week bleven de reclame's maar herhalen dat het zondag vaderdag is en toen moesten we wel erg lachen!
  Dus gisteren een lekker vaderdag taartje gehaald om vandaag voor de tweede keer vaderdag te 'vieren'.
  Om vaderdag zelf geven we eigenlijk weinig en vinden gewoon dat je elke dag je waardering voor elkaar moet uitspreken.
  Vroeger toen de kids nog jong waren, waren de zelfgemaakte cadeautjes natuurlijk wel erg leuk.

 7. Hier is vaderdag een week eerder! (België)
  We hebben er trouwens nauwelijks iets aan gedaan. Of toch: de vólgende dag heeft één van de zonen lekker gekookt, speciaal voor papa. Origineel vond ik.

 8. Mijn ouders zijn altijd zo rond moederdag en vaderdag in jarig. Dus 'vieren' ze alles op één dag. En thuis doen we helemaal niets aan vaderdag én moederdag. Eigen keuze hoor, toen mijn kinderen nog klein waren natuurlijk wel, maar tegenwoordig vind ik het zelf maar zo'n verplichting voor mijn meiden en ik heb er zelf geen zin in om die dagen braaf thuis te zitten wachten...
  En eigenlijk vind ik als moeder elke dag wel moederdag...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

 9. Ik heb van Sander wel een cadeautje gekregen voor meoderdag, maar wist ook niks voor vaderdag... Volgend jaar, als de kleine er echt is, ga ik uiteraard wel wat verzinnen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder