Reacties

Mijn favoriete supermarkt kerstreclame 2023 — 14 reacties

  1. Twee jaar geleden was er een reclame met 2 hamsters erin en vanaf die tijd wil ik een hamster. Zo schattig. Gelukkig mag ik een paar jaar op die van buurmeisje en nog een ander meisje passen . Dit jaar heb ik zo goed als geen reclame gezien en gelukkig maar want anders zou ik nu misschien een wasbeer willen.

  2. Wat een leuke reklames! Echt leuk voor mij om die te zien; zo anders dan hier. PS: Aldi is weg uit Denemarken; alle winkels zijn dicht. Te weinig omzet hier vonden ze. Ach, we hebben hier keus genoeg (Lidl, ABC, Super Brugsen, 365, Rema; Netto, Menu; Føtex, Spar, en dan ben ik er vast een paar vergeten).

  3. Van mij hoeft het allemaal niet, al die kerstreclames en ik kijk dus ook nooit reclames. Maar die van Aldi viel me op terwijl ik zat te borduren door het abrupte 'sfeerverschil'. En ja, toen keek ik op. Dus ze hebben toch iets goed gedaan, denk ik;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder