Reacties

Action boodschappenlijstje — 68 reacties

 1. Ik kocht laatst een set van die hele kleine fietslampjes (een rondje met een heel klein lampje aan een kort elastiekje) bij Action. Die knoop ik aan de halsband van de honden vast en zet ik op knipperstand. Alleen gaan ze bij de minste en geringste beweging uit, dan drukt denk ik het aan-uitknopje in. Die moet ik dus niet meer hebben en ik ga nu op zoek naar lampjes waar het drukknopje niet zoveel uitsteekt.

 2. Haha altijd lastig om niet met meer de Action uit te lopen. Ik heb gisteren toevallig ene pakje ingepakt en mijn 'Zo’n enorme, brede rol plakband' is nu op. Dus goed dat ik er nu weer aan denk! ;-)

 3. Ah, dat is dus mijn probleem bij de Action. Ik vergeet die oogkleppen... Mijn laatste aankoop daar was eh... Geen idee eigenlijk. Zal vast iets creatiefs zijn geweest. Blijft een fijne, maar gevaarlijke winkel;).

 4. Van de Action word ik altijd hebberig. Gelukkig koop ik niet meer zoveel als vroeger. Tegenwoordig stel ik mezelf de vraag of ik het ga gebruiken. Bij nee gaat het terug op de schap. Heeft me al heel wat euro's gescheeld.

 5. Ben al een paar keer bij de action geweest om te vragen wanneer de oogkleppen weer in het assortiment komen en of ze mij een mailtje kunnen sturen als ze weer komen....

 6. Deze week in de aanbieding een setje Voor 0,79.
  Daar zitten ook van die kleine potjes bij.
  Die vul ik met uierzalf van het Kruidvat. En stop er één in elke tas.
  Een betere lipbalsum kun je niet vinden.
  De ander flesjes vul ik met shampoo of handzeep uit een grote voorraadfles.
  En ineens wordt er zuinig gebruikt!

 7. Uiercrème, 1,49 voor een grote pot, doe je lang mee. Als dagcrème en als bodylotion te gebruiken. Ennnn....biobakzakjes! Ik gebruik ze zowel voor de kleine binnen als de grote buiten. Ideaal.
  Geen wc-eend gebruiken alsjeblieft! Op deze sites kun je zien wat te doen tegen kalk en vuil. Desinfecteren is niet echt nodig in je toiletpot, als je het regelmatig schoonmaakt.
  https://www.milieucentraal.nl/in-en-om-het-huis/schoonmaken/sanitairreinigers
  https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2005/60047

 8. Leuk en deels herkenbaar lijstje.
  Wat ik kocht toen ik recentelijk bij Action was?
  Een siliconenspray, Crea Patch, Pouring Medium van Bleijswyck. #nonsponsored en acrylverf van hetzelfde merk, in Turquoise.
  Dat alles om te kunnen acrylgieten. Mooi geworden trouwens.

 9. Action is wel een oogkleppenwinkel ja. Ik heb er geen last van gehad, maar zie wel een hoop mensen die het wel hebben. Karren vol. Voor je iets koopt, ruik even. Als het plastic stinkt blijft het dat ook doen. Je moet er ook geen plastic speelgoed voor huisdieren kopen. Weekmakers. Koop geen lampje voor ana je schoen maar zo'n gele armband met lichtjes. Die kan je op veel meer plaatsen gebruiken en de batterijen zijn makkelijk te vervangen. Ik heb er 1 op m'n rugzak. Ik kocht laatst speculaas, van die brokken. Blauwe verpakking 79 cent. Te lekker!

 10. Veel succes om het daarbij te houden 😅😂 zelf slaag ik daar noooooit in! Ik maak ook meestal geen lijstje, en kom dan buiten met vanalles wat we eigelijk niet nodig hebben, maar vergeet dan te kopen wat ik moest kopen 😅

 11. hahah nee ik heb geen lijstjes voor de action, ga daar naar binnen voor bijvoorbeeld batterijen en kom met een tas vol terug dusss haha heb alleen een boodschappenlijstje en ook dat werkt niet want kom altijd met meer thuis. laatste aankopen bij de action waren schoolspullen voor onze meiden en handschoenen voor mijn man zijn werk

 12. Jajajajajaja, heel handig lijstje dit! Ik wist niet dat je met soda ook je gootsteen kon doorspoelen (koop altijd agressief spul ervoor als het te laat is) en die pepernoten ga ik rond 5 December proberen te scoren. Ik wil nu echt een keer pas in December beginnen met die zooi want ik ben in September al los gegaan een keertje :D

 13. Wat een goede boodschappenlijst, de Action is inderdaad een plek om 'van alles en nog wat' te halen dat je niet bij elkaar verwacht. Ik kom er eigenlijk zelden tot nooit, TOT vorige week.. toen reed ik erlangs en ik had bij twee vloggers gezien dat ze er zo'n kledingontpiller hadden gekocht. Die ben ik ook even gaan halen en was blij verrast door het resultaat!

 14. Flinke Lijst. Ja, naar de Action moet je idd met een lijstje naartoe. Ik vergeet altijd de helft van wat ik nodig heb en kom met veel andere dingen thuis.

 15. wel boeiend om te zien wat een groot verschil er is tussen de diverse actionfilialen. In die in Houten is het heel goed winkelen; ruime paden goed uitziende winkel, maar in die in Utrecht is het een bende

 16. Ik ben een Action fan dus ik kom er bijna elke week haha. Ik heb net als jou ook een boodschappenlijstje voor. Mijn laatste aankoop was een mousemat haha

 17. Ik kom toch geregeld met lege handen uit de Action. Maar zoiets als cadeaupapier etc koop ik er wel. Daarvan heb ik graag wat voorraad, zodat ik bij elke feestelijkheid vooruit kan.

 18. Ik ga meestal weer met lege handen naar buiten, tenzij ik bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen nodig heb. De het zien van de lange wachtrij bij de kassa voor de ene fles toiletreiniger haak ik toch weer af ;-)

 19. Hele handige dingen die eigenlijk altijd wel van pas komen! Het is altijd lastig om geen extra dingen te kopen.. want zoveel dingen zijn leuk!!

 20. Ik koop er meestal hondenspeeltjes en snacks. Mijn honden zijn bijters en bijten alle speeltjes snel stuk. Dus dan liever iets van 80 cent dan van 10 euro.

  En ik koop wel eens nepbloemen (allergisch) en fotoprops voor Instagram. En dat gouden schaaltje van mn makeup blogpost komt er ook vandaan.

 21. Da's een flinke lijst! Ik ga er alleen heen als ik écht iets nodig heb en het gebeurt steeds vaker dat ik met lege handen buiten kom (omdat wat ik nodig heb al op is). Op een gegeven moment heb je alle rotzooi wel. Grappig dat best veel mensen dat hebben.

  Als ik Vriendje-lief bij me heb, gaat hij wel helemaal los. Zucht. De laatste aankoop was een schemerlampje. En een doos met boortjes. Botjes voor de hond. En een oplaadkabeltje voor zijn telefoon. Maar die moest-ie terugleggen van mij want daar heeft-ie er al 100 van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder