Reacties

Action Varsseveld shoplog — 21 reacties

 1. Ik ga zo weinig mogelijk naar de Action. Enkel voor wat knutselgerief. En dan nog want die oogkleppen heb ik daar ook nodig. Als je niet oplet, koop je dingen die je helemaal niet nodig had. Zeeppompjes en de huishouddoekjes zijn hier om ecologische redenen verbannen. We hebben gewoon een blok zeep (ook voor shampoo en conditioner) Wist je dat er winkels zijn waar er geen gewone zeep meer te koop is? Hou je niet voor mogelijk. Lang leve de Franse marktjes met hun zeepkramen. De wegwerphuishouddoekjes zijn hier vervangen door eigenhandig gemaakte doekjes die mee in de was kunnen. We proberen zo weinig mogelijk plastiek te kopen maar dat is heel moeilijk. Lukt vaker niet dan wel. Ook enkel lampjes die je kan opladen. Dat loopvestje van de Decathlon vind ik wel de max. Had ik nog niet gezien en dat je dat gewoon kan opladen is ook een pluspunt. Geven ze voldoende licht om te zien waar je loopt? Smikkelhuys stond vast niet op je lijstje? ;-)

  • Ja, het loopvestje van Decathlon geeft ook heel goed licht. Dat heb ik hier op het platteland ook echt nodig in de winter. Ik zie geen hand voor ogen. De lamp aan de voorkant verlicht echt supergoed het pad voor mij, zodat ik kan niet zien waar ik loop. En ik ben natuurlijk goed zichtbaar op die manier.

 2. Heel af en toe ga ik naar de Action. Het is bij ons best een grote winkel. Maar soda en zeep enz koop ik gewoon bij het Kruidvat.
  Ik heb wel een vraagje. De laatste tijd ben ik zoekende naar filterkoffie. Die koop ik altijd bij de Lidl, maar daarvoor moet ik naar Duiven. En ik wil het gewoon bij ons in het dorp kunnen halen.
  Ik heb van AH geprobeerd. Van de Jumbo, van de Aldi en DE.
  Zou jij eens een vraag kunnen loslaten? Ik weet het wel, zoveel mensen zoveel smaken. Maar ik ben toch heel benieuwd wat er nu uitkomt wat het meest gekocht wordt.
  Als je het wil doen, bij voorbaat hartelijk dank.
  Francien.

  • Ik ga je vraag onthouden Francien. Misschien kan ik er inderdaad wel een post over doen. Je zoekt dus lekkere filterkoffie? Wat vond je lekker aan die van de Lidl? En waarom ben je nog aan het zoeken?

 3. Twee dingen die niet op het lijstje stonden vind ik acceptabel. Zeg ik vooral ook even tegen mezelf;). En ja, soms zijn er dingen niet bij de Action, maar ik ga er eigenlijk altijd heen met het idee dat die kans er is. Scheelt weer een beetje frustratie.

 4. Geen chocolade sinterklaas gezien? 😉
  Ik koop bij de action altijd kauwstaafjes voor de hond. Scheelt bijna een euro....
  Ook het merk aftershave dat hubbie gebruikt. Scheelt 5 euro😂. Ik loop altijd doelbewust naar wat ik nodig heb. Oogkleppen op. Moeilijk maar het lukt..... Meestal....

 5. Ik koop ook bij Action. Toch aardig spulletjes heb jij gekocht zeg. Je kon twee dingen niet slaagden. Toch vind ik je knap dat de rest wel konden kopen. De laatst had ik gekocht ijzerdraad verlichting. Met parels eraan. Zo mooi in de lantaarntje. Ik heb ook paar keer lantaarn gekocht. Ook andere dingen.IK vind Action heerlijk zaakje. Weinig geld.

 6. Ik koop er meestal knutselspullen.
  Maar, het is verleidelijk om meer te kopen als je er binnen bent.
  Goed dat het gelukt is om alleen te kopen wat nodig is.

  Fijne dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>