Action Varsseveld shoplog

Action varsseveld

Vanochtend stapte ik op de fiets met een flink boodschappenlijstje voor de Action. Helaas hadden ze niet alles op het lijstje.

Zo hadden ze in de Action in Varsseveld helaas geen gele kussenhoezen. Snelhechters kon ik niet vinden, en het hardloophesje vond ik toch te duur en bovendien onhandig. Je moet er blijkbaar nog apart batterijen in doen, en die zaten er niet bijgeleverd. Mijn Kalenji runlight hesje kan ik gewoon opladen aan de computer!

Het goede nieuws is, dat ik amper van mijn boodschappenlijstje heb afgeweken.

Slechts twee dingen kocht ik, die niet op het lijstje stonden.

N.B. Wist je dat de airfryer van de Action een positieve review kreeg van de Consumentenbond?

Zie ook mijn post Bullet journal Action.

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik ga zo weinig mogelijk naar de Action. Enkel voor wat knutselgerief. En dan nog want die oogkleppen heb ik daar ook nodig. Als je niet oplet, koop je dingen die je helemaal niet nodig had. Zeeppompjes en de huishouddoekjes zijn hier om ecologische redenen verbannen. We hebben gewoon een blok zeep (ook voor shampoo en conditioner) Wist je dat er winkels zijn waar er geen gewone zeep meer te koop is? Hou je niet voor mogelijk. Lang leve de Franse marktjes met hun zeepkramen. De wegwerphuishouddoekjes zijn hier vervangen door eigenhandig gemaakte doekjes die mee in de was kunnen. We proberen zo weinig mogelijk plastiek te kopen maar dat is heel moeilijk. Lukt vaker niet dan wel. Ook enkel lampjes die je kan opladen. Dat loopvestje van de Decathlon vind ik wel de max. Had ik nog niet gezien en dat je dat gewoon kan opladen is ook een pluspunt. Geven ze voldoende licht om te zien waar je loopt? Smikkelhuys stond vast niet op je lijstje? ;-)

  1. Ja, het loopvestje van Decathlon geeft ook heel goed licht. Dat heb ik hier op het platteland ook echt nodig in de winter. Ik zie geen hand voor ogen. De lamp aan de voorkant verlicht echt supergoed het pad voor mij, zodat ik kan niet zien waar ik loop. En ik ben natuurlijk goed zichtbaar op die manier.

 2. Heel af en toe ga ik naar de Action. Het is bij ons best een grote winkel. Maar soda en zeep enz koop ik gewoon bij het Kruidvat.
  Ik heb wel een vraagje. De laatste tijd ben ik zoekende naar filterkoffie. Die koop ik altijd bij de Lidl, maar daarvoor moet ik naar Duiven. En ik wil het gewoon bij ons in het dorp kunnen halen.
  Ik heb van AH geprobeerd. Van de Jumbo, van de Aldi en DE.
  Zou jij eens een vraag kunnen loslaten? Ik weet het wel, zoveel mensen zoveel smaken. Maar ik ben toch heel benieuwd wat er nu uitkomt wat het meest gekocht wordt.
  Als je het wil doen, bij voorbaat hartelijk dank.
  Francien.

  1. Ik ga je vraag onthouden Francien. Misschien kan ik er inderdaad wel een post over doen. Je zoekt dus lekkere filterkoffie? Wat vond je lekker aan die van de Lidl? En waarom ben je nog aan het zoeken?

 3. Twee dingen die niet op het lijstje stonden vind ik acceptabel. Zeg ik vooral ook even tegen mezelf;). En ja, soms zijn er dingen niet bij de Action, maar ik ga er eigenlijk altijd heen met het idee dat die kans er is. Scheelt weer een beetje frustratie.

 4. Als ik de winkel passeer loop ik wel eens binnen, menigmaal kom ik er dan “met zonder niks” uit;-) Best leuk om even rond te kijken.

 5. Nou je hebt je aardig ingehouden, ik woon op 5 minuten fietsafstand van de Action en kom er niet echt vaak, alleen als ik echt iets nodig heb.

 6. Geen chocolade sinterklaas gezien? 😉
  Ik koop bij de action altijd kauwstaafjes voor de hond. Scheelt bijna een euro….
  Ook het merk aftershave dat hubbie gebruikt. Scheelt 5 euro😂. Ik loop altijd doelbewust naar wat ik nodig heb. Oogkleppen op. Moeilijk maar het lukt….. Meestal….

 7. Ik koop ook bij Action. Toch aardig spulletjes heb jij gekocht zeg. Je kon twee dingen niet slaagden. Toch vind ik je knap dat de rest wel konden kopen. De laatst had ik gekocht ijzerdraad verlichting. Met parels eraan. Zo mooi in de lantaarntje. Ik heb ook paar keer lantaarn gekocht. Ook andere dingen.IK vind Action heerlijk zaakje. Weinig geld.

 8. Ik koop er meestal knutselspullen.
  Maar, het is verleidelijk om meer te kopen als je er binnen bent.
  Goed dat het gelukt is om alleen te kopen wat nodig is.

  Fijne dag.

 9. Ach. Varsseveld… Ooit nog een date gehad met iemand uit Varsseveld. Is niks geworden. Da’s niet erg, hoor. Waar ik nu woon hebben we ook een Action ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.