Blauwe zeep: waarom ik dat nooit meer koop!

Het leek me wel leuk. Eens een keer wat anders. Een flesje blauwe zeep.

Maar dat doe ik dus nooit meer. Want deze blauwe zeep laat overal blauwe vlekken achter. En al snel zag het fonteintje in onze wc er dus zo uit:

blauwe zeep

Schoonmaken was vrijwel zinloos. Want zo gauw iemand de zeep gebruikte ontstonden er nieuwe vlekken! Lekker dan. Alsof de wc schoonmaken al niet genoeg werk is.

Dus mijn huishoudelijke tip voor vandaag: kies witte, of kleurloze zeep!

Leestips

Wat voor soort zeep ligt er bij jou op de wc?

Similar Posts

30 Comments

 1. Mijn zeep is rood in de wc *shock*, maar gelukkig gaat het redelijk. Het is wel zo, we zijn maar met zijn tweeën hier in huis, dat zal ook een hoop schelen. Restvlekken van zeep is wel een hel om weg te krijgen.

 2. Bij ons in de wc staat een flesje vloeibare, kleurloze zeep. Ik heb ook wel eens rode gehad en heb daar geen klachten over.
  Ik ben eigenlijk helemaal geen voorstander van blauwe kleurstof (want dat is het natuurlijk). Neem maar eens een blauw ijsje of een flesje blauwe sportdrank. En steek dan je tong eens uit. Brrr ……………………

 3. Wij hebben op het toilet een zeeppomp staan met kleurloze zeep. Het wordt daar alleen door gasten gebruikt. Ons gezin wast de handen in de keuken. Ik vind het op het toilet zo’n gespetter dat ik maar het verzoek heb gedaan om de handen in de keuken te wassen. En dit wordt trouw gedaan.

 4. mijn zeeppomp staat niet op de wastafel, maar hangt in een houder aan de muur. Die vul ik na met tot nu toe steeds witte zeep. Heb in de keuken wel paarse (lavendel) zeep gehad, maar daar nooit problemen gehad gelukkig..
  succes ermee!

 5. Stom eigenlijk he! Ik heb eigenlijk altijd witte of kleurloze zeep, geen probleem dus. Maar wat Marjolein ook zegt: alleen gasten wassen hun handen op het toilet. Ik was ze lekker in de keuken, met warm water :-)

 6. OH ik herken dit helemaal niet! Mijn zeep is meestal wel eentje met een kleurtje, maar deze vlekken heb ik nooit gezien. Wel een peuter die heel graag heel vaak pompt, dan zit er heel veel zeep in de wastafel, lekker rommeltje dus :)
  Deze van jouw is volgens mij van de Aldi? Ik heb meestal van de lidl, kun je misschien beter die zeep gaan halen dan :)

  1. Een tijdje geleden deed de kraan het boven niet meer. Mijn dochter heeft er toen zo’n gel neergezet waarmee je handen schoon worden zonder water. Maar ik vond het niks.

   Ik merk dat ik echt mijn handen met water wil wassen, anders voelt het niet schoon.

 7. Oei dat is minder Nicolle.Blauwe zeep blauwe kauwgum blauwe kindertandpasta ..mmmm laten we het maar bij wit houden. Beter voor de mama’s ‘)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.