Reacties

Blauwe zeep: waarom ik dat nooit meer koop + Lidl ossengalzeep — 30 reacties

 1. Mijn zeep is rood in de wc *shock*, maar gelukkig gaat het redelijk. Het is wel zo, we zijn maar met zijn tweeën hier in huis, dat zal ook een hoop schelen. Restvlekken van zeep is wel een hel om weg te krijgen.

 2. Bij ons in de wc staat een flesje vloeibare, kleurloze zeep. Ik heb ook wel eens rode gehad en heb daar geen klachten over.
  Ik ben eigenlijk helemaal geen voorstander van blauwe kleurstof (want dat is het natuurlijk). Neem maar eens een blauw ijsje of een flesje blauwe sportdrank. En steek dan je tong eens uit. Brrr ........................

 3. Wij hebben op het toilet een zeeppomp staan met kleurloze zeep. Het wordt daar alleen door gasten gebruikt. Ons gezin wast de handen in de keuken. Ik vind het op het toilet zo'n gespetter dat ik maar het verzoek heb gedaan om de handen in de keuken te wassen. En dit wordt trouw gedaan.

 4. mijn zeeppomp staat niet op de wastafel, maar hangt in een houder aan de muur. Die vul ik na met tot nu toe steeds witte zeep. Heb in de keuken wel paarse (lavendel) zeep gehad, maar daar nooit problemen gehad gelukkig..
  succes ermee!

 5. Stom eigenlijk he! Ik heb eigenlijk altijd witte of kleurloze zeep, geen probleem dus. Maar wat Marjolein ook zegt: alleen gasten wassen hun handen op het toilet. Ik was ze lekker in de keuken, met warm water :-)

 6. OH ik herken dit helemaal niet! Mijn zeep is meestal wel eentje met een kleurtje, maar deze vlekken heb ik nooit gezien. Wel een peuter die heel graag heel vaak pompt, dan zit er heel veel zeep in de wastafel, lekker rommeltje dus :)
  Deze van jouw is volgens mij van de Aldi? Ik heb meestal van de lidl, kun je misschien beter die zeep gaan halen dan :)

  • Het nadeel van een blokje zeep vind ik dat iedereen dat ding in de handen moet nemen. Ik heb dan altijd het gevoel dat zo'n pompje hygiënischer is.

  • Een tijdje geleden deed de kraan het boven niet meer. Mijn dochter heeft er toen zo'n gel neergezet waarmee je handen schoon worden zonder water. Maar ik vond het niks.

   Ik merk dat ik echt mijn handen met water wil wassen, anders voelt het niet schoon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder