Reacties

Lied voor alle moeders: Mommy, mommy, mommy — 13 reacties

 1. LOL wil ik nét opschrijven dat ik ze tweederde van de verzoeken zelf op zou laten lossen, komt er net een scene op tv voorbij....

  'Mam..... we hebben een probleem....' (met een kleuter die net alle koeien heeft losgelaten).
  Oftewel: Zelfs al laat je ze zelf de billen vegen, dan zijn er toch altijd nog zaken waar je niet onderuit kan.
  In ieder geval zei het joch "we". ;-)

  Bedoel je trouwens niet graag in plaats van graat?

  • Ja, het is echt en erg leuk liedje hè? Vooral dat deel als ze over haar man zingt vind ik altijd zo grappig omdat de toon dan ook eventjes verandert.

 2. Mijn zoons hebben me maar heel kort 'Mama' genoemd. Wij kozen ervoor om gewoon onze voornaam te gebruiken. Het eerste woordje van oudste zoon was trouwens 'Opa'. Opa zat ook flink te oefenen met hem :-)
  Voordat ik kinderen kreeg wilde ik er graag vijf. Leek me zo gezellig, maar ik kwam er ook achter dat ik meer geschikt ben voor een kleiner gezin. En gelukkig waren en zijn onze zoons beste vrienden en hebben ze weinig ruzie gehad. Wel veel kabaal want dat schijnt bij jongens te horen :-)

  Leuk trouwens dat jij zo vaak reacties terug geeft op commentaren. Dankjewel!
  Goed weekend!

 3. Geweldig!!! Ook al zijn mijn kinderen ruim volwassen...kan het nog zo terughalen die tijden dat je dacht dat je knettergek werd. Maar het gelukkig niet werd.

  Om me te pesten deed mijn dochter jaren later een cartoonfiguur na die de hele tijd achter elkaar zei: Mam, mam, mam, mam, mam.....(een soort volwassen baby in een onvolwassen gezin).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder