Reacties

Android? Is dat een robot? — 24 reacties

 1. Ik heb een Nokia uit de tijd van de stoomlocomotief. Die bevalt goed, want in onze wijk nauwelijks tot geen ontvangst ;-) We hebben ook nog een 'vaste telefoon'. Ik wordt wel gedwongen om aan een smartphone te gaan i.v.m. de communicatie in de voetbalteams van de twee jongste zonen.
  Maar eigenlijk heb ik geen behoefte aan al die prikkels uit noodzakelijke zelfbescherming.
  Bedankt voor je uitleg!

  • Ik herken het helemaal dat je noodgedwongen aan de smartphone moet vanwege de kinderen! Ik had precies het zelfde. Je kunt het je eigenlijk nauwelijks veroorloven als moeder van middelbare scholieren om niet bereikbaar te zijn met o.a. whatsapp.

 2. Ik heb nog een heel ouderwets mobieltje :-). Ik gebruik af en toe de Iphone van mijn man en in vind het wel een leuk ding. Maar ik heb geen smartphone nodig, en waarschijnlijk doe ik het voorlopig gewoon zonder.
  Dat van die 'Android' heb ik me ook laten uitleggen door een van de mannen hier :-)

 3. Ik heb wel een smartphone en androit, ik kan foto's maken maar geen selfies kwam ik achter. Verder bevalt de Alcatel wel goed, maar ik krijg volgende week een andere voor mijn verjaardag, geen idee welke. Dat wordt dus weer alle dingen die ik wil opnieuw "uitvinden".

  • Ik ben benieuwd wat je voor soort smartphone gaat krijgen Lot! Vind je het wel leuk om je zo'n nieuw model eigen te maken? Ik word altijd ongeduldig als ik het dan niet snap.

 4. Ik ben blij dat ik zo te horen niet de enige ben die er totaal geen verstand van heeft van al die termen. Het lijkt soms wel of iedereen behalve ik precies weet hoe het werkt en wat al die termen betekenen. Het is ook maar net waar je interesse naar uit gaat denk ik.

 5. omg, ik heb dit gisteren ook aan mijn 70 jarige moeder moeten uitleggen :) En zij heeft notabene een smartphone met een Android besturingssysteem XD Android is prima en zeker de betere keus dan het alternatief van apple. De windows telefoon die mijn gozer gebruikt is eigenlijk ook wel goed, met name voor zakelijk gebruik. Ik weet niet of ik ooit van Android naar een Windows phone zou overstappen, maar tegen de tijd dat ik écht een smartphone moet zien we wel wat er beschikbaar is.
  Ik heb nu niet eens een mobieltje wat werkt, Onopgeladen en zonder credit ligt het ding in een la te verstoffen :)

 6. Bij mij draait Android op mijn gewone smartphone, Windows op mijn werktelefoon en op de laptop, iOs op de iPad. Van alles wat dus.
  Een robot, grappig! Het is ook haast niet uit te leggen, al die verschillende besturingssystemen. Ze hebben allemaal handige en minder handige kanten. En niet alle apps zijn verkrijgbaar voor alle besturingssystemen.

 7. Hier ook de iPhone.
  Vindt het grote voordeel van iOS dat het gebruiksvriendelijk is .
  Mijn moeder van 86 is verslaafd aan haar iPad.
  En de combinatie met de iPhone is dan ideaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>