Reacties

Over fruithap en het belang van een goede presentatie! — 11 reacties

  1. Ik ben niet zo'n fruitliefhebber maar ik probeer braaf genoeg fruit te eten. Bij voorkeur mandarijntjes, bananen en kiwi's. Appels eet ik echt nooit.
    PS: ik liep weer eens achter dus ik kom even bijlezen. Achterstevoren...

  2. Via een fruitbox-abonnement nu een poging aan het doen voor ongeveer 1 stuks per dag, het grootste deel van de week. Uit het vuistje, maar snijd het meeste fruit wel in een paar stukken. Doordat het een abonnement is weet je dat het op moet omdat er nieuwe komt, mij helpt dat gek genoeg. Bovendien tackel ik zo de wat dan en geen zin in gedachten in de supermarkt.

  3. Zo herkenbaar dat de presentatie helpt. Ik eet bij mijn ontbijt een banaan door de kwark en muesli en bij het toetje 's avonds nog 100 gram diepvriesfruit door de yoghurt. Los fruit gaat bij mij helaas niet. Van een simpele appel 'los' krijg ik buikpijn en dat geldt helaas voor al het fruit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>