Reacties

Douchegarnituur: 5 onderdelen — 22 reacties

 1. Dit is echt iets van wat de gek er voor geeft. Onlangs een nieuwe douchekop voor 5 euro gekocht. Heeft maar 1 stand en die is prima. Verbruik nog maar 12 liter water voor douchen inclussief haarwassen en de tegels schoonspuiten.

 2. Wat grappig, nog nooit van die term gehoord! Wij hebben een standaard douche die er door de verhuurder in is gezet. Geen idee eigenlijk uit hoeveel onderdelen die bestaat.

 3. Bij mij lijkt het het meest op die grote douchekop die uit de muur komt.
  Kost allemaal wel wat maar dan ben je ook gerust.

  Mocht ik het opnieuw doen zou ik min of meer dezelfde garnituur nemen maar dan zou ik wel de wanden in wit gemarmerd willen.

 4. Nooit bij stil gestaan dat er nog veel zo veel komt kijken bij het kiezen van een douch. Op een nieuwe zuinige douch kop na, heb ik niets aan mijn douche gedaan toen iik hier kwam wonen

 5. Ja, wij hebben een goede gekocht een tijd geleden met 3 standen: regendouche, normaal en een of andere 'je bent een misdadiger en net in de gevangenis belandt en we spoelen je dus even grondig schoon'-stand. Volgens mij is die niet goed meer. Maar de andere twee werken nog prima gelukkig

 6. As simple as possible, wat mij betreft. In een hotel kan ik enorm genieten van een regendouche, alleen wordt dan wel altijd je haar nat. Plus ik blijf altijd rommelen met - als er wel een aparte handdouche is - hoe je het om kunt zetten van het een naar het ander. Dat is weleens fout gegaan, als je snapt wat ik bedoel...

 7. Douchegarnituur is een nieuw woord voor mij. Ik heb deze spullen die je beschrijft nooit echt belangrijk gevonden, maar wie weet als ik in de toekomst ooit een nieuwe baskamer installeer ga ik er eens wat meer op letten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>