Reacties

Scrubdaddy en Scrubmommy review: is het een wondermiddel? — 10 reacties

  1. Ik heb nu een aantal maanden de power paste met de scrub mommy. Deze combinatie maakt m'n bakplaat en douchedeur echt veel schoner dan andere schoonmaakmiddelen en sponzen. Wel goed naspoelen, anders zie je het witte spul nog een beetje zitten, maar hier is dan ook het zachte gedeelte van de spons voor.

  2. Hele oven inclusief bakplaat insmeren met dikke groene zeep uit potje en een glas ammoniak op het rooster zetten. 24 uur wachten en het ingebakken vet is zo er af te vegen. Heb je nog restanten de procedure herhalen. De oven wordt als nieuw!
    Groet Joke

  3. Ik koop zoiets eigenlijk nooit. Mijn ervaring is dat je het één keer gebruikt en dat er weer zo'n potje nutteloos in de kast staat. Heb nog een hele plank vol met potjes en flessen schoonmaakmiddelen van toen liefste ex hier nog woonde. Die was daar altijd wel gevoelig voor.

  4. Ik heb the pink stuff ook en een scrub daddy spons, maar beiden zijn vooral erg overrated, gewoon een hype. Bij mij werkte het absoluut niet zo wonderlijk als op de vele filmpjes die je voorbij ziet komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder