Reacties

Netflix tip: Black Mirror — 35 reacties

  1. Ik ben echt een serie en filmliefhebber, maar ben helaas geen liefhebber van Blackmirror. Kom er gewoon niet in. Vind het juist leuk als het 1 verhaallijn heeft. Sommige afleveringen zijn wel leuk, maar een aantal ook echt gigantisch slecht.

  2. Voor mijn nachtrust kan ik beter niet gaan kijken. Twilight Zone keek ik destijds wel. Ik herinner me nog steeds afleveringen en vond het vooral zo goed dat ze je aan het nadenken zetten. Ik krijg de indruk dat die nieuwe serie heftiger is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder