Reacties

Black stories voorbeeld: ben jij goed in raadsels? Ik niet! — 31 reacties

 1. Oh wat leuk! Hier hou ik van! Ik ben ook dol op Cluedo en wil al 30 jaar een keer meedoen aan een moordweekend. Haha. Maar die film ja, dat is ie beklemmende. Net als die film van dat stel die na het duiken vergeten worden.

 2. Met kerst hebben we ook een paar kaarten van Black Stories gespeeld met de familie, maar we vonden het niet zo leuk. Normaal vind ik raadsels en puzzels echt geweldig, maar dit heeft geen logica. Het is allemaal zo ver gezocht.

  • Ja! Nu waren we met ons vijven, en met elkaar kom je er dan wel uit (beetje geduld hebben soms). Het gaat er om de goede vragen te stellen, en dat is echt kicken, als je een 'goede vraag' hebt gevonden en de situatie langzaam maar zeker steeds helderder wordt. Echt leuk spel, hoor! (voor speurneuzen in ieder geval ;-))

 3. Het lijkt me idd een leuk spel als je met een groepje vrienden speeld.
  Dan kun je vast nog wel lachen om die vergezochte antwoorden ????

  Maar geef mij ook maar wat simpelers hoor!
  Nu weet ik in ieder geval dat ik deze niet meer ga kopen ????

  ☓ Judith

 4. Ik hou wel van denkwerk, maar dit is best lastig. Laat ik een poging doen voor de allereerste: De vrouw heeft wat giftigs in het eten van de man gestopt, ze wil hem graag nog een keer zoenen voor hij gaat. Het giftige spul zit nog tussen de tanden van de man of in zijn speeksel.

 5. Wij hebben hem ook in de kast staan. Nog niet aan toegekomen om het te spelen, maar als ik je voorbeelden zo zie dan is het ook niks voor mij. Heel erg vergezocht allemaal. Met een groep vind ik Weerwolven erg leuk om te spelen trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder