Hangop van Zuster Evie: lokale producten : )

 

hangopOp Huisvlijt vertellen bezoekers regelmatig dat ze graag lokale ondernemers steunen. Sommigen fietsen er zelfs diverse adressen voor af. Bij Zuster Evie kun je onder andere hangop kopen die lokaal gemaakt is.

Ik vind het een mooie gedachte om in je eigen omgeving ondernemers te steunen door bij ze te kopen. Dus toen ik hoorde over de hangop van Zuster Evie wilde ik meteen meer weten! In de Achterhoek blijken maar liefst twee Zuster Evie’s te zijn. En eentje woont zelfs op steenworp afstand van mij.

Daarover later meer.

Zuster Evie: wat is dat?

Zuster Evie is een franchise-formule. Inmiddels zijn zo’n 30 dames in Nederland hun eigen bedrijf begonnen onder de vlag van Zuster Evie.

Zuster Evie werd in 2014 opgericht door Eline Tromp-Vrielink. Eline is moeder en dol op hangop. Hangop is niet moeilijk om te maken, maar het kost wel veel tijd. Want je moet yoghurt zo een uur of tien laten uitlekken in een doek voordat je verder kunt. En dat vraagt tijd en geduld.

Dat maakt hangop maken een ideaal klusje voor moeders die graag vanuit huis geld willen verdienen.

En zo kreeg Eline het idee voor Zuster Evie. En het bleek een heel goed idee, want de producten van Zuster Evie zijn een groot succes.

hangop
Hangop maken in beeld!

Zuster Evie: wat kun je er van verwachten?

Zuster Evie staat voor ambachtelijke producten die met de hand gemaakt zijn. Gemaakt op de manier zoals oma dat vroeger ook deed, maar volgens de hygiëne eisen van nu. Bovendien wordt er een moderne twist aan het oude recept toegevoegd. Zo kun je onder andere kiezen uit hangop met frambozen en witte chocolade. Of voor een Barack O’Banana.

Waar vind je een Zuster Evie bij jou in de buurt?

Stel je wilt graag lokaal hangop kopen! Op de website van Zuster Evie vind je een handig overzicht van Zuster Evie’s, gerangschikt per provincie. Als er geen Zuster Evie in je buurt is, kun je ook gewoon bestellen via de webshop. Als je op ‘producten’ klikt in het menu kun je vervolgens een product kiezen. Je kunt zelfs voor een bepaalde Zuster Evie kiezen om het voor je klaar te maken : )

Er zijn twee soorten producten:

 1. Hangop (deze kun je overigens niet via de webshop bestellen omdat het een vers product is. Voor hangop kun je het beste contact opnemen met een Zuster Evie in je buurt.
 2. Puike potten
puike pot
Voorbeeld Puike Pot

Geld verdienen vanuit huis met Zuster Evie en hangop

Veel moeders zoeken manieren om geld te verdienen vanuit huis. Zuster Evie vind ik een prachtige formule om dit te doen! Zelf ben ik geen held in de keuken, maar voor mensen die graag koken en bakken kan dit een ideale manier zijn om vanuit huis geld te verdienen!

Op Het Moederbedrijf lees je binnenkort mijn interview met Zuster Evie Westendorp en informatie over franchisenemer worden van Zuster Evie.

Ken jij Zuster Evie? En maak je zelf wel eens hangop?

Similar Posts

15 Comments

  1. Het leuke is dat je dus zelf aan de slag kunt als een zuster Evie als je geschikt bent. Dat vind ik zo leuk aan dit concept. Het maakt het ouders mogelijk om geld te verdienen vanuit huis.

 1. wat jammer, in het noorden is geen zuster evie! ik maak wel eens hangop en het is inderdaad vooral geduld wat je nodig hebt. Maar lekker????

 2. Wat een leuk concept!! Hou hiervan!!
  Geen bij ons in de buurt, jammergenoeg! Zal zich vast nog uitrollen….
  Ik ben benieuwd naar je ervaring.

 3. Leuk concept idd!

  Ik maak wel soya-hangop. Maar het lekkerst is dat met wat kokosolie en zout en basilicum. Dan krijg je veganistische boursin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.