Reacties

Appels en kerstbomen in december — 13 reacties

 1. Voor mijn geestesoog zie ik nou al die Achterhoekers allemaal onwillige kennissen en vrienden appels in de handen drukken (die dat dan ook weer bij anderen doen als één oneindige doorgeefactie haha!)

  Enne... Oliebollen zijn het lekkerst!

 2. Lekker Elstar appels
  Ik hou wel van appelflappen met witte poedersuiker
  Staat ook gezellig op een schaal aluminiumfolie .
  Daarbij warme wijn en het spel kan beginnen.
  Spelen jullie ook spelen en zoja welke?

  • Ik speel nog wel eens Boggle met mijn jongste zoon. En hij kreeg voor Sinterklaas het spel Black stories. Dat hebben we ook een paar keer gedaan. Binnenkort de review van dit spel.

 3. Oliebollen. Al heb ik sinds oudjaar 2009 niet meer gegeten. Een paar maanden later bleek dat ik geen gluten verdraag. Er zijn glutenvrije oliebollen, maar ze moeten ook zonder melk zijn voor mij. Appelflappen zijn makkelijker glutenvrij te makrn, maar die vind ik te vet.
  Wij hebben sinds 2010 de traditie van een hele grote glutenvrije, vetvrije appelcake. Het is een recept uit een joods kookboek. En je kunt er lekker veel van eten zonder misselijk te worden :-)

 4. Ik vind ze allebei lekker, alleen kan ik meer oliebollen op dan beignets.
  Gezien ons gezin klein is koop ik ze bij de bakker, diep in mijn hart heb ik geen zin om zoveel werk, ( lees: vettigheid en geur)op mijn hals te halen om ze te bakken , want de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik ze best duur vind om te kopen.
  Doch a. ik gun het de bakker, b. ze zijn overheerlijk. c. de prijs is het waard

  Bak jij oliebollen of appelbeignets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder