Reacties

Wafels maken: 4 ingrediënten is genoeg! — 51 reacties

 1. Gek he dat sommige dingen lekkerder smaken als je moeder het maakt?
  Ik hoor het hier ook wel eens met bepaald eten.
  Maar ik hoor ook met regelmaat de tieners zeggen "mam maak jij het klaar want als ik het zelf doet smaakt het heel anders" haha

 2. Eén keer een wafelijzer gehad, maar weer verkocht omdat het te weinig gebruikt werd. En hiet vinden we echte wafels toch lekkerder (dikker).

 3. Leuke post, Nicole!
  Ik eet vaak (hartjes)wafels in plaats van brood. Dan maak ik een Zeer Gezonde versie met boekweitmeel, gemalen en geweekt lijnzaad (als eivervanger), en verder nog allerlei kruiden en poeders. Of soms een deel kikkererwtenmeel erbij, of kastanjemeel, of roggemeel, speltmeel. het is iedere keer anders. bevalt mij prima, moet ik zeggen!

 4. Ik laat het bakken graag aan anderen over, want ik kan het niet. En nee, dat ligt niet aan het gebrek aan liefde, maar vooral aan het gebrek aan handigheid in de keuken;).

 5. Ik heb ze nog nooit gemaakt, maar krijg er nu spontaan zin in! In Duitsland maken en verkopen ze ze heel veel en uiteraard wel gegeten. Misschien toch maar eens zelf zo'n wafelijzer aanschaffen zie ze vaak genoeg bij Lidl

 6. Heb ooit een wafelijzer in een kerstpakket gehad. 1x per jaar komt het uit de kast (het is er zo eentje waarbij er 6 hartvormige wafels tegelijk uit komen) en dat is smullen!

 7. Ik bak elke zondag pannenkoeken, traditie, omdat mijn man er gek op is en dus nooit beu geraakt. Wafels maakt mijn mama traditioneel, dus daarvoor schuiven we bij haar aan. Zelf nog nooit gemaakt. :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>