Reacties

Engels drop per soort verpakt: nieuw + tips! — 68 reacties

 1. Ik vind Engelse drop niet superlekker. Maar als ik zo'n zak in huis heb eet ik het wel heel snel leeg, gewoon omdat het kan. Daarom haal ik het niet in huis. Ik laat trouwens wel altijd die roze en blauwe dingen met spikkels erop liggen voor Sander, die lust ik écht niet.

  • Grappig, die vind ik dus juist zo lekker : )

   Engelse drop vreet je inderdaad zo op. Ik kan er ook niet mee omgaan. En het is niet eens mijn lievelingsdrop.

  • Grappig dat je dochter die grote rondjes met kokos juist lekker vindt : ) Dat vind ik zo leuk aan Engelse drop: iedereen heeft zo zijn voorkeuren.

 2. Ons bin zunig. Ik koop gewoon de goedkope van de Aldi...als het nodig is om ze uit te splitsen doe ik dat wel in mijn weckpotjes. Maar ik vind dat niet nodig.
  Ik eet zelden drop, eens per jaar en zakje ofzo. Wel nog de laurierdrop, die kleine die op wybertjes lijkt. Wel de dropsmaak, niet de suikers.

 3. Heerlijk Engelse drop! Tis maar goed dat ze het bij ons in het dorp niet kennen anders was ik nu naar de winkel gerend!
  Een zakje met één soort zou ik niet kopen, want juist de verschillende bij elkaar vind ik lekker al eet ik wel altijd de lekkerste eerst op haha

 4. De rondjes met kokos en de gevulde dropstaafjes waren mijn favorieten. Helaas zitten er gluten in engels drop en heb het al jaren niet meer gegeten.

 5. Ik vind die met die balletjes echt té ranzig. Hahaha, maar gelukkig lusten anderen die dan weer wel. Ik was vroeger op een kantoor waar ik werkte altijd heel sneaky: er stond een grote pot Engelse drop en bijna niemand lust die dropstaafjes, maar ik wel. Toch at ik eerst ook mee aan de andere en daarna had ik lekker nog die staafjes over. Hahaha...

 6. Leuke blogpost! Ik lust helaas zelf geen drop. Vele dropsoorten zijn gemaakt met gluten waar ik allergisch voor ben. Heb ze vroeger wel gegeten maar ik had toen ook al geen lievelingsdrop. Mijn moeder daarentegen was wel een dropfan. Zal eens aan haar vragen wat haar lievelingsdrop is.

 7. Goed idee en niet goed idee. Goed idee is, je koopt alleen de Engelse drop die je lekker vind, niet goed is, kan je die niet lekker aan andere geven.
  Ik ben zelf niet dol op Engelse drop. Mijn zoon wel

 8. In engeland wordt idd niet veel drop gegeten.
  Engelse Husband houdt helemaaaaal niet van drop
  Zelf vond ik (toen ik nog suiker at lang geleden) de vierkante het lekkerste en de alleen zwarte niet lekker.
  In het Engels heet deze drop overigens "liquorice all sorts"

 9. Ik houd helemaal niet van Engelse dropjes en snoep ze alleen als we écht niks anders in huis hebben. Mijn man is er juist gek op. Als ik Engelse drop eet dan vis ik alleen jouw favorieten er uit, haha. Die vind ik dan 't meest lekker.

 10. Het water loopt me al in de mond! Ik ben een echte dropliefhebber, jummy!

  Diegene die jij niet lekker vindt, lust ik ook helemaal niet. Mijn favorieten zijn deze met de kraaltjes, de gele, oranje, maar de roze vind ik dan weer minder. Ik denk dat ik deze avond maar eens om drop ga ;-)

 11. Ik hou van Engelse drop! Maar 7 porties uit een 170 gram zakje?
  Vind trouwens de zwarte en degene met spikkeltjes niet lekker. Laatste vind dochter erg lekker, dus die mag ze soms 1 hebben.

 12. a. ik haat tradities en hoe het hoort
  b. ik heb een hekel aan die blauwe en roze gestippelde, die eet ik echt niet
  c. ik ben gek op de zwarte gevulde en de gestreepte lust ik ook
  maar...
  ... dit kan echt niet, Engelse drop is pas Engelse drop als het in dezelfde mix in een pak zit, zo is het al jaren en zo moet het blijven!! :-)

 13. Lijkt mij heel handig!! Ik vond vroeger die zwarte met witte binnenkant heel erg lekker! Helaas zitten er gluten in en kan ik ze tegenwoordig niet meer eten :(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder