Reacties

Werken vanuit huis en zelfdiscipline — 9 reacties

  1. Voor mij is buitenshuis werken het meest passend, ik hou van collega's en patienten, en niet onbelangrijk er zou altijd komt er wat tussen komen!

  2. Nou als hobby vind ik het al lastig om thuis te werken soms haha. Ga je tips zeker eens lezen. Ik moet binnenkort ook weer leren voor mijn werl en misschien kan ik wat tips toepassen.

  3. Ik vind het heerlijk om vanuit huis te werken, al mis ik soms wel collega's of mensen waar ik even tussendoor kan overleggen. Ik hou zelf een redelijk strak werkschema/ritme aan, dat werkt het best, al gaat het soms ook wel eens mis ;-)

  4. Ik werk ook wel eens thuis, maar dit gaat vaak niet zoals ik wil. Op kantoor heb ik twee schermen en thuis maar 1 klein schermpje, dan kan ik echt niet zo knallen als dat ik op het werk doe. Dus bewaar ik vaak het doorspitten van mijn mailbox voor thuis, zodat ik dat kan doen. En ook de ene keer heb ik meer discipline om thuis te werken ipv te gaan stofzuigen ofzo haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder