Werken vanuit huis en zelfdiscipline

werken vanuit huisAls je vanuit huis werkt als zzp-er zit er in principe niemand achter je aan dat je moet gaan werken. Gelukkig heb ik behoorlijk veel zelfdiscipline. Maar voor Het Moederbedrijf schreef ik een post getiteld:

Werken vanuit huis: hoe zorg je dat je ook echt aan het werk gaat?

Je leest hem hier.

Kun jij jezelf goed aan het werk zetten?

Similar Posts

9 Comments

  1. Voor mij is buitenshuis werken het meest passend, ik hou van collega’s en patienten, en niet onbelangrijk er zou altijd komt er wat tussen komen!

  2. Nou als hobby vind ik het al lastig om thuis te werken soms haha. Ga je tips zeker eens lezen. Ik moet binnenkort ook weer leren voor mijn werl en misschien kan ik wat tips toepassen.

  3. Ik vind het heerlijk om vanuit huis te werken, al mis ik soms wel collega’s of mensen waar ik even tussendoor kan overleggen. Ik hou zelf een redelijk strak werkschema/ritme aan, dat werkt het best, al gaat het soms ook wel eens mis ;-)

  4. Ik werk ook wel eens thuis, maar dit gaat vaak niet zoals ik wil. Op kantoor heb ik twee schermen en thuis maar 1 klein schermpje, dan kan ik echt niet zo knallen als dat ik op het werk doe. Dus bewaar ik vaak het doorspitten van mijn mailbox voor thuis, zodat ik dat kan doen. En ook de ene keer heb ik meer discipline om thuis te werken ipv te gaan stofzuigen ofzo haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.