Reacties

De evolutie van tumtummetjes — 16 reacties

 1. Leuk, mijn oma nam ze ruim 30 jaar geleden altijd op donderdagmiddag mee als ze bij ons op visite kwam.
  Ik vind juist de harde suikersnoepjes het allerlekkerst en de platte chocolade met witte spikkels.
  Van de zachte tumtummetjes vind ik de en de witte niet zo lekker ;)

  Groetjes Isabelle

 2. Ik hoef ze niet, maar ik snoep ook weinig. Een stukje chocola en af en toe een pepermuntje, verder kom ik niet.
  Vroeger kreeg ik heel soms Bonitos (die heten al jaren M&M's), die at ik wel graag op kleur.

  VeggieMo

 3. Leuk verhaal, maar ik moet op mijn gewicht letten. Dit jaar ben ik al 4 kilo aangekomen en dat moest maar niet meer. Dus niet te veel snoepen. Af en toe. Kijk maar op mijn blog.

 4. Ik heb dezelfde rare afwijking, maar dan met gekleurde dropstaafjes van Venco (en alleen die). Ook per kleur eten (niet vanwege de smaak, maar vanwege de kleurencombi's). Wat tumtummetjes betreft ben ik juist van de harde en verder die zachte met de discoballetjes en natuurlijk de chocolaatjes. De zachte witte vind ik het minst. Maar ik vind het allemaal wel errug zoet, dus ga toch voor de dropstaafjes :)

  • Oh, die vind ik ook lekker! Die was ik helemaal vergeten. Je brengt me op een idee... Wat grappig dat je daar ook bepaalde kleuren kiest, want dit smaken inderdaad wel allemaal hetzelfde. Dacht ik tenminste.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder