Reacties

Wafelijzer van de Lidl — 11 reacties

 1. Hallo,

  Ik volg je blog sinds kort....Ik heb zelf een wafelijzer van Welkoop, we hebben het een keer geprobeerd, maar de wafels vielen ons tegen, waren ook snel slap. (zullen wel wat fout gedaan hebben.)Pas hadden we het er nog over, dat we het nog eens gaan doen. Ik zal jouw recept ervoor gaan gebruiken, ik hou je op de hoogte!
  Groetjes Joke

 2. Ja. Mijn vriendin had een wafelijzer gewonnen en wist zeker dat ze er niets mee zou doen. Ik heb er al 1 maar met 5 kids is een 2e wel meegenomen.
  De "nieuwe" doet er veeeeeel langer over en de wafels zijn niet egaal van kleur.....
  Misschien toch weer teruggeven....

  Groetjes Nelly.

 3. Ik vind ze heerlijk de wafels. Ik heb maar een ijzer dus weet niet hoe ze met een andere smaken.
  Het recept is zo'n beetje hetzelfde, en echt iedereen smult mee het liefste nog warm!! MMMmmmm.

 4. Neen, ik heb dat niet want ik heb jammer genoeg geen wafelijzer! Maar ik vond dat mijn mama dat zo lekker kon maken dus ik hoop dat mijn ventje mij verrast met 'n wafelijzer (voor moederdag ofzo, maar dan zonder kinderen) dan kan ik ze zelf maken! Pas daarna zal ik je kunnen zeggen of ik dit verschil tussen wafelijzers ook ervaar. Liefs. Me

 5. Hallo,

  Mijn vraag is of je de vloeibare boter gebruikt voor het invetten of dat je dat door het beslag mengt. Ik heb een Tafal Reverso met wafelplaten, die vet ik in met vloeibare boter en de wafels lukken eigenlijk altijd goed.
  Groetjes,
  Karin

 6. Ik gebruik inderdaad vloeibare boter, maar desondanks vind ik de wafels aanzienlijk minder lekker met mijn Lidl wafelijzer.

  Aangezien het ijzer blijkbaar best een rol speelt, overweeg ik nu om een 'beter' wafelijzer te kopen.

 7. Ik heb een wafelijzer gehad, maar gebruikte dfat ding nooit. Het werd een keukenlijk en ik heb het weg gegeven. Ik vond de wafels ook niet echt lekker en ik had hem nog wel in België gekocht. Voor mij toch wel het land van de wafels.

 8. Ik heb een ijzer van Tristar. Gratis uit een doos kringloopspullen van een vriendin. Het volgende recept zat erbij:
  - 250 gr bloem, 250 gr halvarine of boter, 250 gr suiker, 4 eieren, vanillesuiker naar smaak, snufje zout. Eiwitten apart kloppen en door het beslag spatelen. 3 uur laten rusten. Heb ook wel eens wat van de boter en suiker vervangen door hetzelfde gewicht in appelmoes. Echt lekker. Groet Bespaarma(atje)

 9. Ik vet het ijzer nooit in,dat mag volgens mij niet. Ik heb verschillende recepten,maar inderdaad als je het doet zoals Bespaarma(atje) het doet, moet het lukken.
  SuccesWilma

 10. Ik bak heeeeeel veeeeel wafels, en
  er is inderdaad een verschil in
  wafelijzers. Ik heb een oudje (met vaste vorm) dat
  een beetje sleet begon te vertonen
  en toen kreeg ik van mijn buurvrouw
  een nieuw met losse vormen die je
  kan wisselen voor croques of wafels.
  Ik vind dit echt niet goed, mijn wafels lukken niet goed in het nieuwe ijzer en ik neem altijd mijn
  oudje er terug bij....
  Ook heb ik er eens een kleintje van
  aldi gekocht (ben altijd bang om in
  panne te vallen als ik nog veel deeg over heb), maar de resultaten
  vallen ook erg tegen. Dus volgens
  mij zit er wel verschil in wafelijzers.
  liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>