Klantenservice Schuurman Schoenen 2 ervaringen

klantenservice schuurman schoenen

Begin december kocht ik voor mijn dochter Maartje (15) zwarte ‘kistjes’. Ongeveer acht weken later kwam ze bij me met het vervelende nieuws dat het lipje van de rits er af was. Hierdoor was de rits praktisch onbedienbaar geworden.

Met zwaar gemoed ging ik naar Schuurman Schoenen, want het bonnetje had ik natuurlijk niet meer. Maar wat een aangename verrasing! Zonder problemen namen ze de schoen van me over en beloofden de rits te repareren. Ze vroegen niet eens naar mijn bonnetje.

Dus mijn complimenten voor de klantenservice bij Schuurman Schoenen!

Palladium schoenen van Schuurman Schoenen

Klantenservice Schuurman Schoenen 2018

Als je producten verkoopt die door een ander gemaakt worden, en die gaan snel stuk, dan kun je daar als winkel denk ik best last van hebben. In dit geval Schuurman Schoenen.

Schoenen (veel te) snel kapot

Een tijd terug had ik contact met de klantenservice van Schuurman Schoenen omdat de Dr. Martens van mijn jongste zoon raar snel stuk gingen. Toen ze niet meer te redden waren kocht ik daarom een ander merk schoenen voor hem: Palladium.

Maar na slechts 3 maanden ging de rits van één van beide schoenen al stuk. Dus hup, dan maar weer terug naar de klantenservice van Schuurman Schoenen. Mijn ervaring lees je op mijn review blog.

Lees ook mijn post: Levensduur apparaten. Gaan ze echt sneller stuk?

Zie ook: Schoenen repareren!

Hoe zijn jouw ervaringen met betrekking tot klantenservice bij schoenenwinkels?
Wat is jouw beste ervaring?
En wat is je slechtste ervaring?

6 Comments

 1. Ik heb ook wel eens wat bij Schuurman gekocht, geen problemen gehad. Bij een vriendin hebben ze de schoenen, ook na 8 weken dragen, ook zonder problemen geruild omdat ze snel kapot gingen.
  Dus waarschijnlijk gewoon een hele goede winkel!

  Klantenservice van andere bedrijven echter… geen goede ervaringen…
  Groetjes,
  NZ

 2. Hoi Thea,

  dat zou ik echt doen! Ik was eerst van plan de ritsen zelf te laten repareren, maar toen de schoenmaker zei dat dit zo’n veertien euro zou kosten, besloot ik het probleem toch eerst maar aan Schuurman voor te leggen.

  Bij mijn dochter was de rits na ongeveer dezelfde tijd kapot.

 3. Ik vind dat Schuurman schoenen ook een goede service heeft. Schoenen van dochterlief werden ook kosteloos gemaakt.

  Heb ooit ook eens schoenen gehaald voor dochter bij Scapino.. Na één (!!) week lagen de schoenen aan gort. Daar ben ik toen mee terug geweest en het enige dat ik te horen kreeg was dat dochterlief vast teveel had gekropen met de schoenen (NOT) en dat ze dus niks voor konden doen..

  Maargoed, het kan dus inderdaad ook anders!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.