Reacties

Klantenservice Schuurman Schoenen 2 ervaringen — 6 reacties

 1. Ik heb ook wel eens wat bij Schuurman gekocht, geen problemen gehad. Bij een vriendin hebben ze de schoenen, ook na 8 weken dragen, ook zonder problemen geruild omdat ze snel kapot gingen.
  Dus waarschijnlijk gewoon een hele goede winkel!

  Klantenservice van andere bedrijven echter... geen goede ervaringen...
  Groetjes,
  NZ

 2. Hoi Thea,

  dat zou ik echt doen! Ik was eerst van plan de ritsen zelf te laten repareren, maar toen de schoenmaker zei dat dit zo'n veertien euro zou kosten, besloot ik het probleem toch eerst maar aan Schuurman voor te leggen.

  Bij mijn dochter was de rits na ongeveer dezelfde tijd kapot.

 3. Ik vind dat Schuurman schoenen ook een goede service heeft. Schoenen van dochterlief werden ook kosteloos gemaakt.

  Heb ooit ook eens schoenen gehaald voor dochter bij Scapino.. Na één (!!) week lagen de schoenen aan gort. Daar ben ik toen mee terug geweest en het enige dat ik te horen kreeg was dat dochterlief vast teveel had gekropen met de schoenen (NOT) en dat ze dus niks voor konden doen..

  Maargoed, het kan dus inderdaad ook anders!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>