Luxeprobleem opgelost: hoe ik bijna 80 euro bespaarde!

Huisvlijt

Een paar weken geleden blogde ik over een luxeprobleem: dankzij zakelijke betalingen met mijn creditcard had ik zoveel punten verzameld dat ik een tegoed van bijna 80 euro had om te besteden bij de Bijenkorf.

Mijn luxeprobleem was dat ik in deze luxe winkel niets kon vinden.

Maar ik ben blij te kunnen rapporteren dat het luxeprobleem is opgelost!

Mijn jongste zoon had nieuwe schoenen nodig, en houd van Dr. Martens. Ik besloot te kijken of de Bijenkorf die had, en warempel!

Luxeprobleem opgelost!

In plaats van 190 euro kon ik deze schoenen kopen voor rond de 110 euro : )

Screen Shot 2020 10 09 at 13.41.31

Ik ben blij dat ik zorgvuldig met die punten ben omgegaan en ze niet zo maar heb uitgegeven.

Wie wat bewaart die heeft wat!

N.B. De schoenen paste niet...

Lees ook Bijenkorf card punten.

Similar Posts

18 Comments

  1. Zo zie je maar hoe je punten van pas kwamen en idd goed dat je even gewacht hebt .Maar pff wat een prijs voor een paar schoenen , hoe lang doet hij ermee vraag ik me af ?

    1. Met een beetje goed onderhoud bij bijna dagelijks dragen gaan DrMartens zo maar een jaar of 10 mee. Moet je alleen 1x de zolen vervangen a € 75 voor originele zolen. Dus voor zo'n € 25 per jaar ben je klaar. Worden ze in eenst toch wel heel goed koop van.

    2. Nou vroeger dacht ik dus dat Dr.Martens een leven lang meegingen, maar dat blijkt helaas totaal niet het geval. Volgens mij gaan ze ongeveer een jaar mee... Maar ik hoop natuurlijk dat het dit keer langer duurt.

  2. Pfff - ik vind dr martens ook heel erg leuk - maar veel te duur! En ik denk dat je zoon nog groeit, gezien zijn maatje?

  3. Zo dat is zeker een mooie deal.
    Maar goede dag, wat een geld... Ik koop voor mijn werk Skechers, in de aanbieding anders vind ik ze nog te duur, want ik doe er vaak maar 3 maanden mee...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.