Bijenkorf card inloggen: punten nog maar kort geldig!

bijenkorf card punten

Aargh! Mijn Bijenkorf card punten zijn nog maar geldig tot 1 maart!

Dat komt omdat de Bijenkorf stopt met hun creditcard.

Bijenkorf card stopt

En weet je waarom? Omdat hun focus voortaan op ‘veel meer op beleving ligt, zoals exclusieve evenementen en services. In dit vernieuwde programma is geen plek meer voor een financieel product. ‘

Lekker dan.

Dus de afgelopen maanden deed ik meerdere pogingen om mijn Bijenkorf card punten uit te geven op bijenkorf.nl. Ze waren namelijk ruim 90 euro waard! En per 1 maart gaat dat bedrag in rook op.

Winkelen op bijenkorf.nl valt niet mee

Vol goede moed ging ik keer op keer met mijn Bijenkorf card punten virtueel op stap. Hoe moeilijk kan het zijn om iets te kopen? Nou dat is nog best lastig! Want de meeste dingen zijn erg duur bij de Bijenkorf. Zo vind je er schoenen van 400 euro!

Of de prijzen van de Bijenkorf zijn hoger dan gemiddeld, zoals een Moleskine agenda.

Bijenkorf card punten uitgegeven!

Maar het is me eindelijk gelukt! Van mijn Bijenkorf card punten kocht ik voor mijn jongste dochter een Stanley thermosfles. En voor mezelf vond ik een lichtblauwe rok van Whistles.

Toen moest ik alsnog 6 euro bijbetalen, maar ik ben in ieder geval van die punten af.

Bijenkorf card inloggen

Vraag jij je nu af hoe het met jouw Bijenkorf card zit? Dan kun je even met je bijenkorf card inloggen op bijenkorf.nl. Rechtsboven zie je een poppetje, daar klik je op:

bijenkorf card inloggen

Vervolgens kun je bij je Bijenkorf card inloggen met je emailadres en wachtwoord:

Screenshot 2022 02 20 at 11.00.11

Bijenkorf card wordt Mastercard Gold

Be Bijenkorf card wordt automatisch omgezet naar een Mastercard Gold.  Maar ik vraag me af: ben ik beter af met een andere creditcard?

Update

Inmiddels heb ik een Euroclix credit card!

Leestips

Similar Posts

8 Comments

  1. Bij Amazon is een creditcard gratis. Ik heb er over gedacht, toen er zelfs een korting op een aankoop werd gegeven als je de creditcard nam. Maar bankieren bij Jeff Bezos vond ik twijfelachtig. Ik heb nog steeds een kaart bij de ING. Niet heel duur maar ook niet gratis. En of die bank zo veel betrouwbaarder is met je gegevens dan Amazon betwijfel ik ook.

  2. Negentig euro is inderdaad wel een bedrag dat je uit wilt geven en waarvan het zonde is om het maar ‘te laten gaan’. Voor uiteindelijk die zes euro die je nog moest betalen volgens mij een prima deal uiteindelijk!

    1. Ik kocht geen spullen Sjoerd: de punten heb ik te danken aan de kosten die ik zakelijk maak voor mijn werk : ) Ik moet daarvoor vaak afrekenen met mijn creditcard.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.