Reacties

Bijenkorf card inloggen: punten nog maar kort geldig! — 8 reacties

  1. Bij Amazon is een creditcard gratis. Ik heb er over gedacht, toen er zelfs een korting op een aankoop werd gegeven als je de creditcard nam. Maar bankieren bij Jeff Bezos vond ik twijfelachtig. Ik heb nog steeds een kaart bij de ING. Niet heel duur maar ook niet gratis. En of die bank zo veel betrouwbaarder is met je gegevens dan Amazon betwijfel ik ook.

  2. Negentig euro is inderdaad wel een bedrag dat je uit wilt geven en waarvan het zonde is om het maar 'te laten gaan'. Voor uiteindelijk die zes euro die je nog moest betalen volgens mij een prima deal uiteindelijk!

    • Ik kocht geen spullen Sjoerd: de punten heb ik te danken aan de kosten die ik zakelijk maak voor mijn werk : ) Ik moet daarvoor vaak afrekenen met mijn creditcard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder