Reacties

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window — 10 reacties

 1. Ik heb de serie nog niet gezien. Maar ook had ik aan de hand van de stukjes die ik al zag niet kunnen opmaken dat het om een parodie ging. Het is voor mij nog een twijfelgeval of ik er naar ga kijken. Misschien.

 2. ha Nicole,

  oeioei... ik wist ook niet dat het een parodie was.
  Heb er wel met vermaak naar gekeken.
  Naar mijn smaak iets te bloederig, maar daar keek ik door heen.

  Lekker korte serie, daar hou ik wel van.

  Groetjes!

 3. Ik heb de serie wel op mijn lijstje gezet, maar nu ik lees dat het een parodie is, weet ik niet of ik dat wel ga kijken. Hou wel van spannend met een tikkeltje humor, maar niet als het absurdistisch en opgelegd is. Ik denk erover ;)

 4. Wat grappig ik keek er heel anders naar. Ik vond het wel leuk. Bleef maar kijken. Ik kan slecht tegen geweld maar ook hier had ik er geen last van. Nou ja spijker in de hand postbode. Het einde vond ik dan weer heel vreemd . Zag de parodie ook niet eerlijk gezegd dus vond het wel spannend.

 5. Dank je wel hiervoor. De superlange titel wekte m'n interesse toen ik 'm in mijn Netflix feed te zien kreeg. Maar het is niet mijn genre en ik ga 'm ook niet kijken (kan er zó niet tegen), maar ik moet echt keihard lachen om die thumbnail van de trailer: die glazen! Whahahaha! Net wat je zegt, echt belachelijk groot 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder