Reacties

Makkelijk € 9 verdienen? — 12 reacties

 1. Mensen die in Invaliden parkeer vakken parkeren, om zich heen kijken, duidelijk bewust de winkel insnellen, te beroerd op 50 meter verder te parkeren zou ik graag aangeven. Zó irritant. Maar dan graag meteen een bekeuring hahaha. Ik hoef geen geld.

 2. Krijg er toch een beetje een naar gevoel bij, zie best wel eens dingen waarbij ik denk hm niet zo netjes. Maar geld verdienen door het te melden? Nee, dat zou ik niet willen. Denk dat we allemaal wel eens iets doen wat niet mag, de een misschien iets meer dan de ander . Maar zie het niet als mijn taak om daar iets mee te doen. Behalve misschien ingrijpen als het om geweld of misbruik gaat. Maar dan wil ik er niet iets aan verdienen.

 3. Het is me wel bekend dat als je in New York de automotor voor niets laat draaien en des door iemand kunt worden aangegeven.
  Van parkeren weet ik het niet. Hans

 4. Nee, daar zou ik écht niet aan meedoen.
  Tijdens de corona epidemie kon je ook mensen aangeven die teveel gasten in huis hadden...vreselijk vond ik dat.
  Krijg er een heel unheimisch gevoel bij.

 5. Hm, nee, ik zou me toch inderdaad die klikspaan voelen. En zelf sta ik misschien ook weleens ergens (al dan niet bewust) waar het niet mag en dan vind ik het ook niet prettig als mensen me 'aangeven'.

 6. Als ik zie hoe gemakzuchtig mensen hier soms parkeren op niet parkeerplekken (lees: half op de stoep staan) om maar niet verder te hoeven lopen naar hun huis, terwijl er maar een paar meter verderop gewoon een parkeervak leeg is, dan zou ik er haast gebruik van maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>