Reacties

Groene aanslag verwijderen: wat mag, en wat mag niet?! — 6 reacties

  1. Wij wonen in een appartement waarvan het balkon niet overdekt is, en de randen helemaal groen waren. Ik heb de randen met heet water schoongemaakt (zo heet mogelijk en dan handschoenen dragen) en een harde borstel van de Ac.tion (tip heel goed en maar 0,88). Helaas hadden de onderburen daar overlast van op hun ramen van het balkon. Ik heb nu een stoomreiniger gekocht bij de L.idl dat is in feite ook heet water maar dan nog effectiever. Tot mijn verbazing werkt het top. Ik kon de aanslag direct wegvegen met een doek (ik spaarde oude handdoeken, lappen etc.) die ik daarna weggegooid heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>