Reacties

Onkruid voorkomen voor beginners — 11 reacties

  1. Mijn ervaring is dat je alles goed moet bijhouden, anders komt de helft niet op. Bij ons op de volkstuin gebruiken zij het na het seizoen. Wij moeten het echt twee maal per week bijhouden. Naast het werken, druk gezien en andere hobby's haast geen doen. Ik vind het prachtig. De kick als ik iets uit eigen tuin eet... Maar ik begrijp het probleem.

  2. Makkelijk advies want geen moestuin, gewoon met z'n allen er een feestje van maken om te wieden en daarna iets lekkers drinken en snoepen in de tuin. "Quality time'met het hele gezin.

  3. Het werkt wel mits je zorgt dat er niet teveel zand enzo op komt wsnt onkruid groeit overal: ook op een kleind beetje zand met plastic ondergrond!
    Trouwens, ik vind het geen gezicht!

    • Mwah... niet echt volgens mij. Mijn man heeft het gedaan, maar inmiddels gebruikt hij dit trucje niet meer. En het staat weer vol onkruid in zijn moestuin...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder