Reacties

Kerstpakketten: wat kreeg jij? — 54 reacties

 1. Ehm, de kerstpakketten zijn bij mijn werkgever (lees: moederconcern) afgeschaft. Dat communiceerden zij pas eind november. Het gaat mij niet om het pakket zelf (een groot deel geef ik aan de voedselbank), meer om het signaal dat zij er mee afgeven naar hun medewerkers, die zich zo inzetten. De besparing is procentueel peanuts op het totaal te bezuinigen bedrag.
  Mijn vrouw had een leuk kerstpakket met Etos-bon, kerststol, -kransjes e.d.

  • Oh, dat komt inderdaad niet erg warmhartig over BespaarBalans. Ik kan me voorstellen dat het toch een beetje een koude douche is, en voelt als een gebrek aan waardering. Rare actie van het moederconcern!

   Fijn dat je vrouw wel een leuk kerstpakket had!

 2. Leuke pakket van je dochter, ik zie lekkere dingen erin;)
  Hier hebben we 1 pakket van dochter gehad, die werkt in het ziekenhuis, als afwashulpje in het restaurantt en kreeg best een leuk pakket, met een tosti ijzer en wat lekker dingen erbij.
  Man dit jaar fles port en stuk kaas..Zij krijgen om het jaar een groot pakket omdat ze om het jaar met het hele bedrijf op pad gaan.
  Ik kreeg van mijn werk 50 euro.En van mijn vrijwilligers werk ook nog een pakket wat ik zelf kon samen stellen op een kerstmarkt.Ook heel leuk allemaal en niet verwacht.
  Zoon kreeg van zijn bijbaan een bol.com bon.
  Allemaal erg leuk dus.

  • Dat is zeker leuk allemaal! En zeker van een vrijwilligersbaan verwacht je het vaak niet. Hoewel, als ik er over nadenk, het juist heel toepasselijk is als gebaar van waardering.

  • Ik dacht eerst dat je een rot ring had gekregen: een ring die heel vervelend zat. Maar ik heb het even gegoogled en het blijkt een leuke pen te zijn : )

   Wel handig zulke praktische cadeau's.

 3. Leuk hoor wanneer je met een gezin een pakket/ bonnen krijgt waar je ook wat aan hebt!
  Mijn man kreeg een wijn-pakket, en ik kreeg een bon 20,--van bol.
  Een bon van bol heel fijn, houd ik voor boeken die ik niet zomaar koop en wat dan een echt kadootje voor mezelf is.
  Wat wij ook doen in de aanloop naar kerst, is delen van onze rijkdom.
  Een van ons geeft zijn kerspakket weg.
  Voor enkele mensen die we kennen en waarvan we denken dat ze het nodig hebben maken we wat en voor een alleenstaande moeder met kinderen hadden we een heel groot pakket gemaakt met verse en houdbare produkten, zodat ze voorlopig vooruit kan.
  Ik voelde me ontzettend blij vooral voor dat gezin wat we allemaal had kunnen kopen met nog andere fam.leden, het was zo bijzonder.
  Doch vooral de rijkdom dat jezelf gelukkig samen bent en niet in die positie verkeerd, waarin zij verkeren.
  Wat maakt geven blij!

  • Wat een mooi gebaar van jullie Marrian! Ik kan me voorstellen dat je die alleenstaande moeder superblij hebt gemaakt.

   Daar word je inderdaad zelf dan ook weer blij van.

 4. Nou ik kan dit niet zeggen.
  Mijn kerstpakket: een tasje van de organisatie en daarin kon je wat fruit stoppen. Was ook nog aangegeven wat je er in mocht doen. O ja en ook een flesje wijn. Ik denk alles bij elkaar € 12,00. Geweldig. Wat een waardering voor vrijwilligers.

  • Jammer dat het niet zo'n fijn kerstpakket was Sinon. Marjolein hierboven kreeg van haar vrijwilligerswerk dan wel een wat uitgebreider blijk van waardering.

 5. Ik werk niet dus geen kerstpakket voor mij....
  Mijn man heeft op zijn werk nog nooit een kerstpakket ontvangen. Als hij nachtdienst heeft met kerstavond, wordt er wel een ietwat feestelijk menu voorzien voor het personeel dat dan dienst heeft.

 6. Ik kreeg een kerstpakket van mijn cliënten :-) Dat vond ik zo bijzonder - heel ontroerend ook zo'n enorme blijk van waardering van mensen die zelf niet zoveel hebben. Verder een VVV bon van de organisatie waar ik voor werk. Daar was ik ook blij mee.

 7. Ik kreeg bij mijn favoriete kennissen een theelichtje, servetten en een handcreme. Zij kregen een fles wijn.
  Mijn man kreeg een paár euro in een envelop en daar hebben we mijn verjaardagsgeld bijgelegd en hebben de goedkoopste casting crowns kaartjes gekocht.
  Op mijn vrijwilligersbanen een hand bedankt en tot volgend jaar.
  Mijn man kreeg een etentje, een borrel en een locale producten tasje voor vrijwilligersdingen.
  Mijn betaalde baan leverde me enkel een opmerking op. Ik blijf erbij dat het gestoord is dat je drie weken vrij bent nu. We hebben het retedruk en jij hebt vakantie. Ja ik heb afgelopen zomer 1 week vrijgehad, geen vier.. Jullie zijn nu met 12 mensen ik was toen vier weken alleen met twee uitzendkrachten. 80% van de bedrijven heeft kerst tot en met oud en nieuwdicht. In de zomer was dat minder dan 50% bouwvakgesloten.
  Ik geloof dat ik mijn kennissen houdt en de rest vertel dat ik wat anders ga doen.

 8. Manlief kreeg een erg mooi pakket. Een handbagagekoffer waar wij per toeval naar op zoeken waren.
  En cadeautjes (eetwaren) in blauwe verpakking met allemaal een letter erop. Samen vormden zij het woord Bedankt!
  Erg mooi.
  Zoonlief kreeg voor 70 euro vvv bonnen die hij meestal aan mij wil verkopen.
  Dochter een prulletje. Hopelijk is dat niet in plaats van de fooi waar ze al 1,5 jaar op wacht en die zij eigenlijk gisteren uitbetaald zou krijgen.

  • Wat fijn dat je die koffer toch al wilde hebben. Dat is een fijn toeval. En ook leuk die cadeautjes die samen het woord Bedankt vormen.

   Wat je dochter betreft hoop ik dan ook dat ze de beloning krijgt waar ze op wacht.

 9. Leuk dat je van je man en dochter toch iets hebt gekregen. Ik heb van mijn vaste opdrachtgever voor mijn blog een pakketje gekregen, kan ik weer flink mee bakken ;-) en van een PR bureau een kaars en ring. Oh en van mijn schoonzusje (die een eigen advocatenkantoor heeft) een geurkaars van een meer dan een kilo. Ik help haar soms op kantoor vandaar ;-)

 10. Ik krijg meestal een bon van het werk. Dit jaar heb ik mijn kerstpakket nog niet gezien ivm vakantie. Mijn man kreeg een ouderwets pakket met lekkernijen, vind ik toch het leukste eerlijk gezegd. Ook al eet je lang niet alles daaruit op ;)

 11. Wat lief dat jij een bestemming voor de vvv bonnen mocht kiezen! Hier kreeg ik van Mn werk: een kookboek(met recepten van collega's)+kookschort, van de doktoren nog een bol.com bon van 30 euro en een vvv bon van 25 euro. Al met al ben ik dus enorm verwend!

 12. Dat bestaat bij ons helemaal niet, een kerstpakket. ????Ach ja, dan kan ik ook geen rommel krijgen natuurlijk. Fijn dat je iets nuttigs vond met die bonnen! En haha, comfort boven bloemetjes. Grappig!

 13. Oh ik ben dol op kerstpakketten. Dave heeft een mooi pakket gekregen, met een vuurkorf waar je mee kunt barbecueën. Met een groot schort en verder allerlei bbq parafernalia en lekker dingetjes.

 14. Lief dat je van je dochter en man een "pakket"kreeg.
  Vriendlief kreeg een doos met etenswaar en soepkommen. Ze krijgen elk jaar een bepaald soort servies. Inmiddels hebben we mokken, etagere, gebaksbordjes, grote schaal en nu de soepkommen.

  Zelf kreeg ik een Sterkado. Hiervoor mocht ik iets uitzoeken. De meeste artikelen die erbij stonden hadden we al (pannen, strijkijzer, tosti app, spellen) Dus ik koos voor 70 euro een Gamma cadeaubon. Gewoon omdat deze nu met de verhuizing ideaal is!

 15. Wat leuk die kerstpakketten bij jullie ,bij mijn man op het werk hebben ze dat ook een keer gedaan en dat was wel plezant om te ontdekken wat daar allemaal in zat.

 16. Manlief kreeg een bruikbaar pakket met boodschappen, het meeste hebben we met kerst gebruikt. Ik heb zelf meegedaan aan het ZZPakket, allemaal hebben we een pakket gemaakt die door de fietskoeriers hier werden rondbezorgt naar een andere ontvanger. Ik kreeg een heel leuk Loesje pakket met een boek, kalender, tasje. En het boek geschreven door de gever. In een Facebookgroep hebben we allemaal laten zien wat we hebben gekregen, heel leuk!

  • Top, dat je het meteen tijdens de Kerst kon gebruiken! Dan waren het ook goed toepasbare spullen.

   Mijn dochter deed ook mee aan zo'n uitwisseling van kerstpakketten via haar Facebookgroep voor vertalers. Erg leuk dat mensen elkaar zo blij maken.

 17. Helaas heb ik ook geen Kerstpakket gehad dit jaar, maar dat is mijn eigen schuld haha ;).
  Lief van je man en dochter dat ze je mee hebben laten genieten van hun pakketje, ben erg benieuwd naar je hoes. Liefs.x

 18. Van mijn vaste baan een keuzecadeau daar heb ik vvv bonnen van genomen. Altijd handig. Bij mijn vrijwilligerswerk, waar ik elke week een hele dag werk, hebben ze en de kerstborrel en het pakket afgeschaft. Ik zal geen namen noemen maar het is een rijke organisatie die echt draait op de vrijwilligers. Er kon dus echt niets meer af dit jaar, echt te sneu voor woorden. Het zal wel naar de salarisverhoging van de directeur gegaan zijn.... Wanneer gaan ze nou eens beseffen dat vrijwilligers goud zijn en dat een beetje waardering wel op zijn plaats zou zijn??

  Ook op andere fronten is de waardering laag en initiatieven worden in de kiem gesmoord. Al zo vaak op het punt gestaan te stoppen maar kan de dieren niet in de steek laten. Het is mijn keuze om te blijven dat is waar, maar het zou zoveel beter kunnen en met zo weinig moeite...

 19. Wat een mooi kerstpakket van je dochter, maar ook van je man!
  Heb altijd de indruk dat je vvv bonnen juist overal in kan leveren, maar goed heb die dingen niet vaak.. dus denk verkeerd ingeschat!

  De man in huis heeft een BBQ kerstpakket gekregen en ik mocht zelf iets uit kiezen online en heb twee draadmanden met deksel gekozen (zijn dan een soort tafeltjes).

  • Ik wilde er de nieuwe Fitbit Charge twee van kopen en dat lukte dus helaas niet met de VVV bonnen. Maar je kunt ze inderdaad wel prima kwijt bij bijvoorbeeld de Hema en de Blokker en zo.

 20. Bij ons hadden ze verschillende pakketten van de makro en je moest een lootje trekken, zo kreeg ik het goedkoopste pakket uit de serie. Ik wil niet ontevreden lijken maar het was triest, zonde van het geld dat mijn werkgever heeft uitgegeven , een zak chips, een zakje zoute en een zakje zoete koekjes, een zakje kleine worstjes die bijna over de datum waren, een pak ovenoliebollen met een soort bakvorm hiervoor. Gelukkig kon ik het gelijk hier op het werk aan de voedselbank doneren maar schaamde me er eigenlijk voor een dergelijk pakket aan mensen die echt eten nodig hebben te geven. Baas, volgende keer maar niet meer alstublieft, geef het geld maar direct aan de voedselbank, kunnen zij goede spullen kopen.

  • Dat klinkt niet zo appetijtelijk inderdaad. Wel aardig van je dat je de voedselbank er blij mee hebt kunnen maken. Zelfs al was het niet zoveel soeps.

  • Dat ging eigenlijk heel geleidelijk. Ik blogde gewoon, en op een gegeven moment las Amerikaanse mommy blogs. En zo ontdekte ik dat je met bloggen geld kunt verdienen.

   Toen ben ik er nog meer tijd aan gaan besteden, en ik kan me nog precies de allereerst keer dat ik een opdracht kreeg herinneren. Van Adfactor. Het was op een vrijdagmiddag en ik kreeg 100,- voor een post. Ik sprong een gat in de lucht!

  • Ik ga me er ook meer in verdiepen. Ooit wil ik hiervan mijn baan maken. En 100 euro voor een post... Tjee! Ik kan me je blijdschap voorstellen!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder