Reacties

Gratis tijdschriften: hier vind je ze. Zorgvuldig geselecteerd! — 56 reacties

 1. Wij gaan ook altijd naar de bieb, maar het blad Genoeg heb ik altijd wel als abonnement. Voor de nodige 'knip- en plakwerkjes' heb ik bij allerlei oudere dames (oma tantes e.d.) het nieuws verspreidt dat wij graag de tijdschriften willen lezen die zij weg doen. Dat resulteerde in stapels libelles, seasons, margrieten, country living, e.d. Heerlijk! Je mag er in knippen en als iedereen ze gelezen heeft kunnen ze zonder schuldgevoel bij het oudpapier!

 2. die van mij lezen graag boeken. Tijdschriften komen ze her en der wel tegen en dan kunnen ze daar mooi in lezen.

  Love as always
  Di Mario

 3. Nooit over nagedacht dat je tijdschriften ook bij de bieb kunt lenen, maar goed idee. Ik ben vorig jaar gestopt met alle tijdschriften. Kreeg er altijd veel 'doorgespeeld' van m'n moeder en had zelf ook een abonnement lopen, maar de stapel groeide en groeide en ik las niets. Ik lees liever boeken en heb daarom nu geen tijdschriften meer in huis. Maar af en toe eentje van de bieb vind ik een goed plan.

 4. Ik lees ze ook vaak in de bieb en de kookmagazines neem ik ook mee uit de supermarkten, leuk altijd om door te bladeren. De jongens waren lid van LEGO life, maar zijn nu te oud en hebben nu de lego life app.

 5. Toen ik nog een abonnement bij de bieb had, nam ik daar inderdaad ook altijd tijdschriften mee. Tegenwoordig is er in tijdschriftenland sowieso wat minder van mijn gading bij. Ik neem wel altijd supermarktmagazines mee.

 6. Ik had een abo bij Delicious, maar dat is zo duur geworden dat ik dat heb opgezegd. Verder nemen we iedere nieuwe Allerhande van Appie mee. Alhoewel je die ook digitaal kan lezen

 7. Ha Nicole,

  wat maak je toch goeie lijstjes.
  Deze zijn erg fijn.
  Dat van de bibliotheek weet ik, daar liggen alle tijdschriften.
  Maar die andere... fijn!
  Dank je wel...

  Dagdag! Heb het goed vandaag,
  Marlou

 8. Meestal ga ik om de week naar naar de bibliotheek, zoek een of meer boeken uit en lees/bekijk tijdschriften o.a. Knip, Consumentengids, Genoeg, Landleven en soms Plus of een handwerkblad. Van mijn zusje krijg ik de Libelle en die geef ik weer door aan een vriendin.

 9. haha wat een grappig blog. Hier heb ik nog nooit bij stil gestaan. Maar ben dan ook al eeuwen niet meer lid van de bieb. Hier op de zaak wordt nog wel aan tijdschrift wissel gedaan. Altijd leuk als je deze wil lezen. En als vogelliefhebber ga ik eens kijken naar het blad "vogels dichtbij".

 10. Ik lees bijna geen tijdschriften en lenen in de bibliotheek is lastig hier. Pasgeleden toevallig 3 bladen gekocht, die gaan daarna in een boekenkastje langs de weg. Ik heb nooit en ik ga ook nooit een abonnement nemen op zoiets. Het is gewoon te duur.

 11. vroeger was mijn voornaamste bron van tijdschriften mijn moeder...heerlijk excuus om vanuit haar huis een stapel damesbladen mee naar huis te nemen!

  • Ik denk dat je dit zou moeten kunnen zien op de website van de bibliotheek. Of even een mailtje sturen wanneer de eerstvolgende dag is. Ook zal het denk ik worden aangekondigd in huis aan huis bladen.

 12. Tijdschriften lees ik bijna niet. Of ik moet toevallig in een wachtkamer zitten! Ik vind deze tips trouwens wel erg handig!

 13. Ik heb een abonnement op het tijdschrift noorderland, een tijdelijke met idd 2 nummers gratis. Verder vind ik reistijd schriften erg leuk om te lezen, maar die Leen ik meestal bij de bieb.

 14. Wat een leuke blog! Ik ben lid van daphnes diary, ik betaal daar voor. Ik vind wel meerdere tijdschriften leuk maar zo duur gewoon.. misschien een middagje naar de bieb is wel leuk!

 15. Handige tips! Vooral op die Gratis af te halen website ga ik eens bekijken. Ik vind zelf marktplaats ook een goede tip. Zo scoor je soms een heel seizoen voor een paar euro, wat dan ook maar één keer gelezen is.

 16. Ik lees nauwelijks tijdschriften. Nam er vroeger wel eens ren mee van uit de supermarkt, maar deze lag vaak heel lang ongelezen. Maar niet meer gedaan, zonde van mijn centjes...

 17. Ik lees graag de kooktijdschriften van de supermarkten (Allerhande, Hallo Jumbo & Coop). Vindt het leuk om daar recept ideeën uit op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder