Miaflora Kokosolie voor vochtarm pluizig haar

Miaflora Kokosolie voor vochtarm pluizig haar

Mijn haar is volgens de kapper ‘vochtarm’. In de praktijk betekent dit dat het er vaak heel pluizig uitzien. Van mijn jongste dochter hoorde ik dat één van haar collega’s zweert bij Miaflora Kokosolie voor vochtarm pluizig haar. Dus besloot ik dat eens te proberen, in de hoop voortaan glanzend, zacht haar te krijgen.

Mijn ervaringen met Miaflora Kokosolie lees je op mijn review blog.

Similar Posts

6 Comments

  1. Wat ik me afvraag ,ken je de Molding Mud van Sebastan ? Werkt echt perfect om pluizig haar in toom te houden .Slechts een mini beetje door je handen wrijven en dan in je te droge haar in masseren .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.