Reacties

Een houten latjes muur maken? 9 stappenplan! — 10 reacties

  1. Een lattenwand is geen schrootjeswand. Een schrootjeswand bestaat uit planken die je net als vloerdelen in elkaar schuift, Een lattenwand zijn allemaal latten die los van elkaar op de muur (of paneel) worden aangebracht. Ik ga voor een lattenwand.

  2. Nu is hout peperduur. Lijkt me dus niet weggelegd voor iedereen. Mooi is het wel. Ik zag laatst een muur bedekken met tapijttegels. Ook mooi.

  3. Ik vind het heel leuk als accent, dus bijvoorbeeld achter de kapstok o.i.d. maar ik zou er nooit een hele muur mee doen. Dat is voor mij dan alweer snel te onrustig.

  4. Ik vind het best leuk. Maar ik stem zo'n stemmetje in mijn hoofd dat meteen roept "Stofnest! Stofnest! Stofnest!" Maar misschien moet ik daar gewoon niet naar luisteren. Want ik zoek nog een ideetje voor een hoofdboard bij mijn bed....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>