Reacties

6 Behangtips: go big or go home?! — 13 reacties

  1. Ik ben dol op behang. Zowel om naar te kijken als om aan te brengen;). Ik heb in de woonkamer alle muren behangen: drie muren met 'saai wit' en één muur met grijs met witte bloemen. In de slaapkamer heb ik een kleurrijke muur. In de woonkamer durf ik dat niet. Ik houd van rust in huis.

  2. Wat een onwijs toffe en goede ideeën!! Ik vindt behangen zelf altijd alleen best een lastig klusje. Fijn om een professional voor in te schakelen.

  3. Ik heb renovatiebehang op de muren. Dat zijn bredere banen en het geeft een heel strak resultaat. Daarna heb ik alle muren wit geverfd. Toen ik eenmaal alleen woonde, heb ik een paar muren in een kleur geverfd. Maar de volgende stap is weer behang met een patroontje. Overigens heb ik een deur tussen de slaapkamer en de woonkamer en dat vond ik erg lelijk. Die deur gebruik ik nooit dus heb ik er een paar banen behang opgeplakt. Met een patroon in de kleuren van de muur. Erg leuk geworden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>